https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 06 دی 1395 ساعت 12:26

معرفی بازیکنان لیگ یکی به پرسپولیس در غیاب برانکو!

یک نفر در غیاب برانکو ایوانکوویچ در حال معرفی بازیکنان لیگ یکی به کادر فنی سرخ‌پوشان است.یک نفر در غیاب برانکو ایوانکوویچ در حال معرفی بازیکنان لیگ یکی به کادر فنی سرخ‌پوشان است.

به گزارش میزان، با نزدیک شدن به زمان آغاز نقل و انتقالات نیم‌فصل، اتفاق عجیبی پیرامون باشگاه پرسپولیس در حال رخ دادن است.

یک نفر در غیاب برانکو ایوانکوویچ در حال معرفی بازیکنان لیگ یکی به کادر فنی سرخ‌پوشان است.

شایان مصلح، مدافع چپ سپیدرود رشت همراه با 3، 4 بازیکن دیگر شاغل در لیگ آزادگان به پرسپولیسی‌ها معرفی شده‌اند. با توجه به اینکه پرسپولیس نیم‌فصل دوم کار سختی برای کسب عنوان قهرمانی دارد و همچنین باید در لیگ قهرمانان آسیا به میدان برود، پر کردن جای خالی احمد نوراللهی و امید عالیشاه و تقویت تیم با بازیکنان کم‌تجربه لیگ یکی، کمی عجیب به نظر می‌رسد.

این در حالی است که مهدی طارمی، کمال کامیابی‌نیا، فرشاد احمدزاده و علی علیپور که ستاره‌های پرسپولیس محسوب می‌شوند هم دچار افت شده‌اند و هواداران این تیم در فضای مجازی تأکید زیادی بر جذب بازیکنان سرشناس دارند.

برخی از طرفداران پرسپولیس به نحوه معرفی این بازیکنان هم انتقاد دارند و معتقدند برانکو کجا و چگونه می‌توانسته بازیکنان لیگ یکی را دیده و پسندیده باشد.

956 نمایش

نظر دادن