آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 01 آبان 1402 ساعت 11:51

انهدام شبکه بزرگ و سازمان‌یافته قاچاق سوخت در ۴ استان

رئیس کل دادگستری استان کرمان از متلاشی شدن شبکه سازمان یافته قاچاق فرآورده‌های نفتی به صورت همزمان در استان کرمان و ۴ استان دیگر کشور خبر داد.

به گزارش تسنیم، ‌حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی اظهار کرد: در یک عملیات منسجم اطلاعاتی، شبکه سازمان یافته قاچاق فرآورده‌های نفتی به صورت همزمان در استان کرمان و 4 استان دیگر کشور مورد ضربه سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه قرار گرفت و متلاشی شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان افزود: شبکه مذکور در طول مدت فعالیت خود، بیش از 50 میلیون لیتر فرآورده نفتی را از کشور خارج کرده است.

وی افزود: باتلاش سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه استان کرمان، تعداد 10 نفر از سرشبکه‌های اصلی دستگیر و تحت تعقیب قضایی قرار گرفته‌اند و دستورات لازم جهت شناسایی و دستگیری سایر عوامل شبکه صادر شده است.

حمیدی ادامه داد: از این شبکه بالغ بر 1000 عدد کارت سوخت مهاجر و بیش از 350 حواله گلخانه متخلف شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه برخورد دستگاه قضایی با مخلان نظم وامنیت جامعه سخت و عبرت آموز خواهد بود، بیان کرد: قوه قضاییه به جهت احقاق حق عامه با همه افراد دخیل در موضوع قاچاق سوخت برخورد خواهد کرد و اجازه اخلالگری در تامین نیاز‌های مردم را به کسی نخواهد داد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان اضافه کرد: این شبکه شامل برخی دلالان، جایگاه داران، گلخانه داران، دارندگان کارت‌های مهاجر و ... در 5 استان کرمان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، همدان و چهارمحال و بختیاری هستند.

‌حمیدی با اشاره به اینکه مردم در برخی مناطق جنوبی استان با کمبود سوخت مواجه هستند، افزود: متاسفانه علی رغم اینکه دولت، بیش از نیاز واقعی مردم، در حال تامین سوخت برای شهروندان است؛ اما عده‌ای سودجو و فرصت طلب برای بدست آوردن سود بادآورده، اقدام به قاچاق سوخت مورد نیاز مردم به خارج از کشور می‌کنند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان در پایان از تلاش‌های شبانه روزی نهاد‌های اطلاعاتی، امنیتی، انتظامی و به ویژه روسا و دادستان‌های سراسر استان به ویژه دادستان عمومی وانقلاب شهرستان کهنوج در برخورد با قاچاقچیان و مخلان نظم و امنیت جامعه تقدیر و قدردانی کرد.

270 نمایش

نظر دادن