فرارو: گزارش ابراهیم نوروزی عکاس اسوشیتدپرس درباره مساله اعتیاد در ایران از عکسهایی از زنان و مردان معتاد در حال استعمال شیشه در نقاط حاشیه ای تهران و زندگی اسفبار آنها آغاز می شود و در ادامه سری به مرکز ترک اعتیاد زنان در چیتگر و مرکز ترک اعتیاد مردان در "وردیج" کرج و مرکزی در جنوب تهران میزند و داوطلبان ترک اعتیاد در این مراکط را نشان میدهد.
بر اساس آمارهای رسمی در حال حاضر کشور ما یک میلیون و ۳۲۵ هزار معتاد دارد و سالانه بیش از ۵۰۰ تن مواد مخدر مصرف می شود که البته آمارهای غیر رسمی رقمی بیش از این را نشان می دهد. همچنین طی ۵ سال گذشته روزانه ۷۰ نفر معتاد به جمعیت معتادان کشور اضافه شده و بر اساس تحقیقات انجام شده مواد مخدر به تنهایی بین ۶۳ تا ۶۵ درصد از جرائم و دستگیری ها را به شکل مستقیم و غیر مستقیم به خود اختصاص داده است.
گزارشی که توسط معاونت رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با کمک کارشناسان این حوزه در سال جاری در مورد مواد مخدر و جرائم در ارتباط با آن انجام شده نیز بیانگر این است که مصرف مواد صنعتی از نیم درصد در سال ۸۴ به ۲۶ درصد در سال گذشته رسیده است. از سوی دیگر سن اعتیاد نیز کاهش یافته و زنان در معرض آسیب بیشتری قرار گرفته اند و همچنین معضلات بهداشتی اعتیاد به ویژه ابتلا به ایدز نیز نگران کننده است.
بر اساس این گزارش، روزانه تقریبا ۸ نفر بر اساس مصرف مخدر جان خود را از دست داده اند، همچنین افزایش ۱۵ درصدی مرگ و میر زنان نیز بر اثر سوء مصرف مواد نسبت به سال ۹۱ در آمار مشهود است و از سوی دیگر مصرف شیشه بیش از ۲۵ درصددر سال ۹۲ رشد داشته است.













پربینندهترین اخبار
- حملات به تجزیهطلبهای ضدایرانی در اربیل
- آیا پاکستان وارد جنگ مستقیم با انصارالله خواهد شد؟
- پهپاد ۳۰ میلیون دلاری ترکیه در یمن به زیر کشیده شد
- ونزوئلا سفیر ایران را احضار کرد
- انفجارهای مهیب منطقه شرقی عربستان را لرزاند
- چین ۱۱ جنگنده جی-۲۰ نزدیک مرز هند مستقر کرد
- یک چهارم نفت دنیا قطع شد
- ترامپ هنوز به چند سیلی محکم دیگر از ایران نیاز دارد
- واکنش حشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان
- تداوم گرمای شدید در ایران و عراق
آخرین اخبار سایت
- ونزوئلا سفیر ایران را احضار کرد
- کاهش ۴.۷ درصدی قیمت گوشت و مرغ
- حملات روسیه علیه بنادر و کشتیهای اوکراینی
- نشست امنیتی در عراق بعد از تجاوز آمریکا و عربستان
- رویترز: ایران پیشنهاد عمان درمورد تنگه هرمز را رد کرد
- یمن از سرنگونی یک پهپاد جاسوسی سعودی خبر داد
- اردن وقوع عملیات موشکی ایران را تأیید کرد
- اهداف و پیامدهای حمله اوکراین به کشتی ایرانی
- تداوم گرمای شدید در ایران و عراق
- واکنش حشدالشعبی به حملات هوایی آمریکا و عربستان
- گفت و شنود| میخوام ببرمت دَدَر!
- توقف فعالیت بزرگترین پالایشگاه گازی جهان در قطر
- بیانیه سنتکام درباره حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن
- حمله هوایی آمریکا و عربستان به عراق
- عکس| باغداری که خرماهایش را وقف زائران اربعین کرد
خبرگزاری اسوشیتدپرس در گزارشی مصور از استعمال مواد مخدر، وضعیت معتادان و مراکز ترک اعتیاد در تهران به وضعیت اعتیاد در ایران پرداخته است.


