آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 14 آذر 1393 ساعت 11:24

تعرفه‌های جدید اینترنت موبایل از دی ماه

کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات با ابلاغ مصوبه‌ای این گونه اعلام کرد که تعرفه‌های جدید اینترنت تلفن همراه از اول دی ماه لازم الاجرا خواهد بود.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از ایسنا، بر اساس جلسه‌ کمیسیون تنظیم مقررات پیشنهاد سازمان تنظیم مقررات در خصوص اصلاح تعرفه اینترنت تلفن همراه بررسی و در نهایت سقف تعرفه خدمات داده همراه برای سیم کارت‌های دائمی به ازای هر کیلوبایت نیم ریال تعیین شد.

همچنین اعلام شد که اپراتورهای تلفن همراه می توانند با رعایت شرایط رقابتی و بازه تعرفه تعیین شده در مصوبه ضمن فروش خدمات دیتا براساس کیلوبایت بسته‌های مختلف تعرفه‌ای را نیز متناسب با نیاز مشترکان تعرفه و ارائه کنند.

در این مصوبه تاکید شده است که تعرفه جدید از اول دی ماه امسال لازم الاجرا خواهد بود.

پیش از این در نسل دوم ارتباطی سقف تعرفه استفاده از هر کیلوبایت اینترنت تلفن همراه 14.8 ریال در نظر گرفته شده بود اما اپراتورها بنابر شرایط رقابتی بازار رقمی بین یک تا پنج ریال را برای استفاده آزاد از اینترنت تلفن همراه اعمال می کردند.

اما با روی کار آمدن نسل‌های سوم و چهارم ارتباطی قرار بر آن بود که تعرفه‌های جدیدی در این حوزه اعمال شود. پیشتر اپراتور سوم که ارائه انحصاری خدمات نسل سه را بر عهده داشت برای هر کیلوبایت انتقال داده مجاز به اعمال تعرفه‌ای بین نیم تا یک ریال بود.

حال در شرایطی که اپراتورهای اول و دوم هم مجاز به ارائه خدمات نسل سه شده‌اند از سوی کمیسیون تنظیم مقررات برای انتقال هر کیلوبایت داده جدا از این که اینترنت نسل دو باشد یا سه تعرفه ای معادل نیم ریال در نظر گرفته شده است که البته اپراتورها براساس اصول مندرج در پروانه مجاز هستند در سیم کارت‌های اعتباری این رقم را تا 50 درصد افزایش دهد.

طی هفته‌های گذشته تعرفه‌ای معادل 2.5 ریال برای استفاده از اینترنت تلفن همراه اعلام شده بود که انتقادات مردمی موجب شد این تعرفه تغییر کرده و به نیم ریال تبدیل شود.

764 نمایش

نظر دادن