آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 11 آذر 1393 ساعت 11:33

واکنش تهران به خبر حمله ایران به داعش

معاون ستاد کل نیروهای مسلح هرگونه همکاری ایران با ائتلاف آمریکایی در بمباران مواضع داعش را تکذیب کرد.  

به گزارش آخرین نیوز به نقل از شبکه خبر، سردار سید مسعود جزایری درخصوص برخی اخبار رسانه‌های خارجی که به نقل از مقامات دفاعی آمریکا مدعی همکاری جنگنده‌های ایرانی با ائتلاف آمریکایی در بمباران مواضع داعش شده بودند، گفت: جمهوری اسلامی ایران، آمریکا را مسبب ناآرامی‌ها و مشکلات عراق و نیز اقدامات تروریستی گروهک داعش می‌داند و بر این باور است که چنانچه طراحی و حمایت‌های آمریکا و ارتجاع منطقه نبود، امروز جهان شاهد تخریب زیرساخت‌ شهرها و روستاها و نیز کشتار فجیع مردم در سوریه و عراق توسط تروریست‌ها نبود.

سردار جزایری هرگونه همکاری با ائتلاف گروهی ضد تروریستی داعش که آمریکا مدعی سردمداری آن است را تکذیب کرد و افزود: اکنون ملت عراق در کنار دولت و ارتش و نیروهای خودجوش، در جبهه‌ای وسیع در حال جنگ با بیگانگان و تروریست‌ها هستند که موفقیت‌های بسیاری هم به دست آورده‌اند و آینده عراق مستقل در گرو همین همکاری و همدلی است و قطعا آمریکا در آینده این کشور جایی نخواهد داشت.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) دیروز مدعی شد جنگنده‌های ایرانی در روزهای اخیر حملاتی را علیه داعش در شرق عراق انجام دادند.

حمله ایران به داعش
باشگاه خبرنگاران: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مدعی شد جنگنده‌های ایرانی در روزهای اخیر حملاتی را علیه داعش در شرق عراق انجام دادند.
"جان کربی"، سخنگوی پنتاگون به خبرگزاری فرانسه گفت: ما اطلاعاتی داریم که آنها در روزهای اخیر حملات هوایی را با هواپیماهای اف چهار فانتوم انجام دادند.
این اظهارت بعد از آن بیان شد که شبکه الجزیره تصاویر ادعایی را از هواپیماهایی که مدعی شد جنگنده های ایران است، منتشر کرد. این هواپیماها به اهدافی در استان دیاله حمله کردند.
این در حالیست که جنگنده های آمریکایی هر روز با پشتیبانی دیگر کشورهای متحد خود مثل فرانسه، استرالیا و کانادا ماموریت های را در حریم هوایی عراق انجام می دهند.

حمله جنگنده ایران به داعش

2623 نمایش

نظر دادن