https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 20 فروردين 1393 ساعت 10:15

انتقاد روحانی از هياهو عليه دولت به بهانه قطعنامه پارلمان اروپا

رئيس‌جمهور در نخستين جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي در سال جديد، از اين شورا به عنوان پرچمدار مسايل فرهنگي ياد کرد و خواستار حرکت ملموس در جهت تحول فرهنگي در کشور شد.

حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني با اشاره به نامگذاري امسال به نام اقتصاد و ‌فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي، اهميت و تأثير فرهنگ، بر تحول اقتصادي، ايجاد عزم ملي و يکپارچگي و دستيابي به مديريت جهادي را مورد تاکيد قرار داد و گفت: اهتمام به امور فرهنگي به منظور رفع نگراني‌ بزرگان کشور و متدينين بايد در اولويت همه دستگاه‌ها و ارکان نظام قرار گيرد.

وي تاکيد کرد: انقلاب اسلامي بر مبناي دين و فرهنگ شکل و اوج گرفت و تکيه ما بايد همواره بر تحول فرهنگي باشد تا عزم ملي، تحرک اجتماعي، افزايش وجدان کاري و مديريت جهادي شکل گيرد.

رئيس‌جمهور در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به موضع دولت در قبال قطعنامه فاقد ارزش پارلمان اروپايي، مستمسک قرار دادن اين قطعنامه براي هياهو و طرح نقدهاي سياه عليه دولت در حوزه سياست خارجي را نادرست ارزيابي کرد و گفت: نقد دلسوزانه، ترويج اخلاق اسلامي، پرهيز از دروغ و توهين از مفاهيم مورد نظر رهبر معظم انقلاب در تأکيد بر مقوله فرهنگ است.

824 نمایش

نظر دادن