آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 03 آبان 1401 ساعت 20:43

گزارشی از برگزاری مراسم چهلم مهسا امینی در سقز

جمعی از مردم سقز روز چهارشنبه در مراسم چهلمین روز در گذشت مهسا امینی دختر کرد این شهرستان در آرامستان آیچی حاضر شده و پس از قرائت فاتحه و برگزاری مراسم بدون درگیری و تنش مزار وی را ترک کردند.

به گزارش خبرنگاران ایرنا، به رغم اینکه خانواده امینی روز گذشته با صدور بیانیه ای اعلام کرده بودند که هیچ گونه مراسمی برای چهلم دخترشان ندارند جمعی از مردم شهرستان سقز بر مزار مهسا امینی حاضر شدند.

برخی از شرکت کنندگان با پای پیاده و برخی هم با خودرو خود را به آرامستان آیچی محل دفن مهسا امینی رساندند.

برگزار کنندگان مراسم اگرچه منسجم و یکدست نبودند اما از مردم خواسته بودند که با هدف جلوگیری از ترافیک سنگین، پیاده در این مراسم شرکت کنند.
به دنبال تجمع مردم در آرامستان آیچی ، عده ای فرصت طلب با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه، قصد داشتند مراسم را به اغتشاش تبدیل کنند که مردم مانع این کار شدند.
بعد از مراسم و در مسیر بازگشت از آرامستان آیچی به داخل شهر، شماری از شرکت کنندگان مردم را به حمله به مراکز نظامی و اداری از جمله فرمانداری سقز تحریک می کردند که با هوشیاری مردم این موضوع محقق نشد.

اندک افراد معترض بعد از مایوس شدن از همراهی مردم با سردادن شعار های هنجارشکنانه اقدام به آتش زدن چند لاستیک و یک کانکس کرده و از محل متواری شدند.

در حال حاضر وضعیت شهر سقز کاملا آرام و امنیت در آن برقرار است.

904 نمایش

نظر دادن