آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 10 مهر 1401 ساعت 15:12

آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده «مهسا امینی»

نائب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس در مورد آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مهسا امینی گفت: قرار است سازمان پزشکی قانونی گزارش نهایی خود را تا پایان هفته جاری به کمیسیون شوراها ارسال کند.

فارس نوشت: محمدحسن آصفری نائب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی در رابطه با آخرین وضعیت رسیدگی به پرونده مهسا امینی اظهار کرد: پس از اینکه رئیس محترم مجلس، کمیسیون شوراهای مجلس را به پیگیری پرونده خانم امینی مامور کرد، این کمیسیون تا کنون برای بررسی پرونده خانم امینی ۴ جلسه با حضور فرمانده محترم نیروی انتظامی تهران بزرگ، سازمان پزشکی قانونی، اورژانس و مجموعه‌های مختلف برگزار کردیم.

وی با بیان اینکه سازمان پزشکی قانونی مهلت سه هفته‌ای جهت ارائه گزارش نهایی داشته است، گفت: قرار است سازمان پزشکی قانونی گزارش نهایی خود را تا آخر این هفته به کمیسیون شوراها ارائه کند و در این گزارش جمع بندی نظر پزشکی قانونی ارائه می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون شوراها درباره دعوت از خانواده مهسا امینی جهت حضور در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: در اولین جلسه این کمیسیون با خانواده مهسا امینی تماس گرفته شد و از ایشان جهت حضور در مجلس دعوت به عمل آمد اما آنها درگیر مراسم تشییع و خاکسپاری خانم امینی بودند و فرصت حضور در مجلس را نداشتند.

آصفری در پایان گفت: الان هم آماده هستیم تا هر زمانی که خانواده خانم امینی علاقه‌مند بودند مسائل و مطالب خود را با حضور در کمیسیون شوراها ارائه کنند و ماهم نظرات آنها را بشنویم و از توضیحات آنها برای ارائه گزارش به صحنه علنی مجلس استفاده کنیم.

522 نمایش

نظر دادن