آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 26 آبان 1395 ساعت 08:10

درخواست اروپا از ترامپ درباره برجام

یک نشریه آمریکایی اعلام کرد کشورهای اروپایی در حال رایزنی برای درخواست از رئیس جمهور منتخب آمریکا هستند تا از وی بخواهند برجام را لغو نکند.

به گزارش تسنیم نشریه «فارین پالسی» در خبری اختصاصی اعلام کرد دولت‌های اروپایی در اندیشه درخواستی قوی از دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا هستند تا توافق هسته‌ای با ایران (برجام) را کنار نگذارد یا از اتخاذ موضع سختگیرانه ناتو در قبال روسیه عقب نشینی نکند.

اروپایی‌ها در این اقدام خود به ترامپ در خصوص پیامدهای ناگواری که اقدامات فوق می‌تواند به همراه داشته باشد و احتمال جنگ را بالا ببرد و به تضعیف ناتو بیانجامد، هشدار می‌دهند.

بر اساس گزارش فارین پالسی، دیپلمات‌های اروپایی، کانادایی و دیگر همپیمانان آمریکا نگرانی خود درباره اولویت‌های سیاست خارجی ترامپ با یکی از اعضای کلیدی تیم انتقال قدرت ترامپ مطرح کردند.

نمایندگان اروپایی به «جیمز کارافانو» مشاور ترامپ گفته‌اند که امیدوارند دولت جدید آمریکا به ارزش‌های مشترک پایبند بماند؛ از جمله موارد حقوق بشری و سیاست مشترک دفاعی با ناتو.

طی این نشست محرمانه که روز دوشنبه برگزار شده است، اروپایی‌ها همچنین از کارافانو درباره رویکرد دولت ترامپ در قبال توافق هسته‌ای ایران نیز سوال کرده‌اند. بر اساس اعلام مقامی که به جزئیات این دیدار واقف بوده، هیئت‌های خارجی در حالی جلسه پشت درهای بسته مذکور را ترک کرده‌اند که به هیچ برداشتی از طرح‌های ترامپ در خصوص ایران دست نیافته‌اند.

دیپلمات‌های کشورهای اروپای شرقی که در جلسه حضور داشتند سعی کردند اطمینان یابند هر گونه نزدیکی آمریکا به روسیه به قیمت آسیب به اعضای کوچک ناتو به ویژه کشورهای حوزه بالتیک که در زیر سایه رسیه هستند، تمام نشود. آنها گفتند انتظار دارند واشنگتن به تعهدات خود در ناتو در نشست‌های ورشو و ولز پایبند بماند و بر تعهدات آن برای دفاع از استونی، لتونی، لیتوانی و لهستان در صورت تجاوز احتمالی روسیه، تاکید کند.

کارافانو که معاونت مطالعات سیاست و دفاع خارجی اندیشکده محافظه‌کار «بنیاد هریتیج» را بر عهده دارد برخی از دیپلمات‌های ارشد [اروپایی] را به دفتر مرکزی این اندیشکده در واشنگتن دعوت کرده بود تا از نگرانی‌های پایتخت‌های اروپایی درباره دولت آتی آمریکا مطلع شود. وی تاکید داشت که این نشست به دعوت ترامپ ترتیب داده نشده است. اما دیپلمات‌ها و افراد نزدیک به کنگره گفتند احتمالا کارافانو در حال بررسی تیم وزارت خارجه ترامپ است.

به نوشته فارین پالسی با توجه به اظهارات انتخاباتی ترامپ درباره توافق هسته‌ای ایران مبنی بر لغو یا مذاکره مجدد و همچنین ستایش ولادمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، دیپلمات‌های غربی نگرانند رئیس جمهور منتخب آمریکا به شعارهای انتخاباتی خود پایبند بماند و شکافی چشمگیر در روابط واشنگتن با همپیمانان اروپایی آن ایجاد کند.

قانونگذاران آمریکایی می‌گویند تیم ترامپ تاکنون توضیحی درباره طرح‌هایشان در قبال توافق هسته‌ای ایران ارائه نداده‌اند اما جمهوریخواهان پیش بینی می‌کنند دولت جدید آمریکا موضع سختگیرانه‌تری در قبال تهران اتخاذ کند.

اروپایی‌ها انتقاد ترامپ از توافق هسته‌ای ایران را بخشی از یک تغییر جهت گسترده‌تر و دردسرساز ارزیابی می‌کنند.

896 نمایش

نظر دادن