آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 05 بهمن 1393 ساعت 12:19

تفحص از نحوه اعطای بورس تحصیلی از سال ۶۸ به بعد، در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد

  سخنگوی کمیسیون و آموزش تحقیقات مجلس با اشاره به مصوبات جلسه روز گذشته این کمیسیون گفت: تحقیق و تفحص از اعطای بورس تحصیلی از سال ۱۳۶۸ به بعد در کمیسیون آموزش تصویب شد.

قاسم جعفری سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره جلسه عصر روز گذشته این کمیسیون و مصوبات آن، گفت: این جلسه با حضور رئیس دانشگاه فرهنگیان و معاون پارلمانی وزیر علوم انجام شد.

وی افزود: در این جلسه دو درخواست از سوی اعضای کمیسیون مطرح شده که یکی درباره دانشگاه فرهنگیان و دیگری درباره نحوه اعطای بورس به دانشگاه‌ها بود.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: نماینده سوال‌کننده درباره دانشگاه فرهنگیان سوالاتی را درباره نحوه مدیریت و انتصابات براساس گرایش‌های سیاسی، بحث‌های مالیاتی و مدیریت ضعیف این دانشگاه در استان‌ها و توزیع ناعادلانه رشته‌ها و مواردی از این قبیل در این دانشگاه مطرح کرد که تصمیم‌گیری در این خصوص ناتمام ماند و به جلسات بعدی موکول شد.

جعفری گفت: مورد بعدی که در این جلسه بررسی شد، درخواست تحقیق و تفحص از نحوه اعطای بورس تحصیلی از سال 1368 تاکنون و جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها بود که کمیسیون این مسئله را تصویب کرد.

وی افزود: اگر این طرح در صحن علنی نیز تصویب شود، تحقیق و تفحص از روند اعطای بورس به دانشگاه‌ها از سال 1368 و جذب هیئت علمی مورد تحقیق و تفحص قرار می‌گیرد.

1024 نمایش

نظر دادن