لژيونر بوکس ايران اعلام کرد که بر اساس اعلام فدراسيون جهاني، او ميتواند در بوکس حرفهاي هم شرکت داشته باشد.
احسان روزبهاني که سال قبل همراه تيم آستانا آرلاتر قزاقستان در بوکس نيمه حرفهاي جهان شرکت کرد و قهرمان شد اظهار کرد: من سال قبل همراه اين تيم قزاقستاني روزهاي خوبي را سپري کردم و در نهايت هم قهرمان شديم. اين تيم را دوست داشتم و در آنجا راحت بودم. آنها هم از من راضي بودند و همديگر را اذيت نکرديم. پس از عملکردم در اين رقابتها و البته مسابقات قهرماني آسيا در اردن، فدراسيون جهاني بوکس نام من را در ليست جديد جزو بوکسورهاي حرفهاي اعلام کرده است.
به گزارش ايسنا ، وي افزود: بر اساس اعلام فدراسيون جهاني بوکس آماتور، دو بخش در اين فدراسيون راهاندازي شده است. بوکس نيمه حرفهاي WSB و بوکس حرفهاي AOP که البته اين تقسيمبندي تنها براي فدراسيون آماتورها است و هرکسي که در آنها شرکت کند ميتواند در مسابقات بعدي هم زير نظر همين فدراسيون جهاني فعاليت کند.
روزبهاني با اشاره به اينکه او ميتواند در اين فصل در رقابتهاي بوکس حرفهاي شرکت کند، گفت: اين رقابتها هم در 12 راند و بدون کلاه برگزار مي شود اما قصد دارم امسال هم در بوکس نيمه حرفهاي باشم و تجربيات بيشتري کسب کنم.
وي در پاسخ به اين سوال که امسال با کدام تيم در بوکس نيمه حرفهاي شرکت خواهد کرد، افزود: قهرماني سال قبل و مبارزات خوبي که انجام دادم باعث شد تا قزاقها پيشنهاد خوبي براي ماندن در تيمشان را بدهند. قبول کردم که در تيم آنها بمانم اما قراردادي امضا نکرديم و تنها در حد صحبت بود. آنها آنقدر دوست داشتند در تيمشان بمانم که حتي بعد از پايان مسابقات اجازه نميدادند به ايران بيايم و ميگفتند که در قزاقستان بمانم.
روزبهاني يادآور شد: از تيمهاي آلمان و اوکراين هم پيشنهاداتي داشتم اما بعيد ميدانم تيم خودم را عوض کنم. امسال هم با همين تيم در ليگ بوکس نيمه حرفهاي شرکت ميکنم.
وي با تاکيد بر اينکه مصدوميت کتفش بهتر شده است، گفت: گچي که روي آن بسته بودم را باز کردهام و يک هفته است که روزانه دو وعده تمرين ميکنم. خدا را شکر شرايطم خوب است و کارهاي فني را انجام ميدهم. قبلا تنها کارهاي موازي انجام ميدادم و از لحاظ تکنيکي و بدني افت کرده بودم اما اکنون بيشتر فشار ميآورم.


