آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 13 اسفند 1393 ساعت 20:45

دوستان جلاد داعش در فیسبوک + تصاویر

دیلی میل درباره فعالیت های جان جهادی در "فیس بوک" می نویسد:"او و دوستانش اکثرا سایت ها و کلیپ های هوادار گروه داعش را به اشتراک می گذاشتند و محتوای تبلیغات تندروانه به نفع آن گروه تروریستی بوده است."
خرداد: در گزارشی که به تازگی منتشر شده مشخص شده است که "عمر اموازی" برادر "محمد اموازی" ملقب به "جان جهادی" عامل اصلی قتل های داعش در عراق با چه کسانی در شبکه اجتماعی فیس بوک دوست بوده است.  روزنامه "دیلی میل" با انتشار گزارشی در این باره نشان داده که در فهرست دوستان او شخصیت و افرادی که به چشم می خوردند که اکثر از شبه نظامیان وابسته به گروه های مختلف تروریستی و اکثر آنان از اعضای داعش بوده اند. در فهرست دوستان جان جهادی اکثر آنان در کنار پرچم سیاه داعش عکس انداخته بودند.

روزنامه دیلی میل در بخش دیگری از گزارش خود اشاره کرده است که به دلیل تنظیمات ضعیف صفحه پروفایل جان جهادی فهرست دوستان او به راحتی قابل دسترسی بوده اند. دیلی میل درباره فعالیت های جان جهادی در "فیس بوک" مینویسد:"او و دوستانش اکثرا سایت ها و کلیپ های هوادار گروه داعش را به اشتراک می گذاشتند محتوای تبلیغات تندروانه به نفع آن گروه تروریستی بوده است." اخیرا گزارشی منشر شده بود که نشان می داد پدر جان جهادی در جریان اشغال کویت از سوی نیروهای عراقی تحت رهبری صدام حسین با عراق همکاری کرده بود و به همین دلیل او و اعضای خانواده اش مجبور به فرار به لندن شدند. برادر جان جهادی 21 ساله و خود او 26 ساله هستند.









3315 نمایش

نظر دادن