آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 13 اسفند 1393 ساعت 09:56

حمله به سفیر آمریکا با تیغ ریش تراشی + عکس

سفیر امریکا در کره جنوبی روز پنجشنبه در سئول هدف حمله یک مرد قرار گرفت و زخمی شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از سئول، گزارش های پلیس و تلویزیون کره جنوبی حکایت از آن دارند در این حمله مردی با استفاده از یک تیغ ریش تراشی مارک لیپرت سفیر امریکا را زخمی کرده است .

کانال تلویزیونی وای تی ان از منابع پلیس نقل کرد که این مرد تیغ را مخفی کرده و هنگامی که لیپرت در یک صبحانه کاری در مرکز سئول حاضر شده بود به وی حمله ور شد.

پلیس کره جنوبی در بیانیه ای اعلام کرد که ضارب فردی 55 ساله به نام «کیم کی جونگ» است که هم اکنون در بازداشت بسر می برد و مراحل تحقیقاتی از او در حال انجام است.

شاهدان گفته اند که ضارب ابتدا با هول دادن سفیر آمریکا به سمت میز سخنرانی و گرفتار کردن او در یک محل، به سمت او حمله ور شده است.


حمله به سفیر آمریکا با تیغ ریش تراشی (+عکس)



پلیس اعلام کرد که که ضارب هنگام حمله به سفیر آمریکا با صدای بلند مخالفت خود با مانور نظامی مشترک ایالات متحده و کشورش را اعلام کرد.

مانور سالانه و مشترک آمریکا و کره جنوبی از 11 اسفند ماه در سطحی گسترده در شبه جزیره کره آغاز شده است.

این رزمایش نظامی تا 24 آوریل (4 اردیبهشت) ادامه خواهد داشت.

کانال تلویزیونی وای تی ان تصویری را پخش کرد که در آن سفیر امریکا در حال خونریزی بود و با دست راست خود گونه راست خود را گرفته و دست چپ وی خون الود بود.
 
لیپرت 42 ساله به بیمارستان انتقال یافت ولی گفته می شود که جراحات وارده بر وی جانش را تهدید نمی کند.
 
شخص مهاجم که فورا بازداشت شد ، هنگام حمله به سفیر امریکا که در اکتبر گذشته در این سمت در سئول معرفی شده ، شعار ضدجنگ می داد.

حمله به سفیر آمریکا با تیغ ریش تراشی (+عکس)

آمریکا و کره جنوبی طی هفته جاری رزمایش سالانه خود را شروع کرده و موجب تشدید تنش ها با کره جنوبی شدند.

مارک لیپرت جوانترین سفیر تاریخ آمریکا در کره جنوبی است که پس از تولد فرزند پسرش در سئول نامی کره ای برای او انتخاب کرده است.
این اولین حمله صورت گرفته به یک سفیر آمریکایی در کره جنوبی است.

براساس این گزارش، پلیس سئول اعلام کرد که فرد ضارب پیشتر و در ژوئیه سال 2010 نیز با دو تکه بلوک سیمانی به سفیر ژاپن در سئول نیز حمله کرده است.

علت حمله وی به سفیر ژاپن ، اعتراض کیم کی جونگ به مناقشات ارضی کره جنوبی و ژاپن در خصوص جزایر دوکدو عنوان شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا
826 نمایش

نظر دادن