آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 26 بهمن 1393 ساعت 14:10

آیت‌الله مکارم‌شیرازی جنایت اخیر داعش را محکوم کرد

آیت‌الله مکارم‌شیرازی در پیامی حادثه اسفناک سربریدن جمعى از مسیحیان به وسیله داعش را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، به نقل از روابط عمومی دفتر آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله ناصر مکارم شیرازی در پیامی حادثه اسفناک سربریدن جمعى از مسیحیان به وسیله داعش را محکوم کرد.

در این پیام آمده است: خبر وحشتناکى دیروز در جهان منتشر شد که همه عقلاى جهان را از پیروان مذاهب مختلف سخت متأثر ساخت و آن سر بریدن بیست نفر از مسیحیان به دست وحشیان داعش بود.

در پیام آیت‌الله مکارم شیرازی تصریح شده است: ما ضمن محکوم ساختن شدید این عمل، به جهان غرب هشدار مى‌دهیم که هرگونه کمک به این گروه ستمکار و وحشى را قطع کنند که عواقب سوء آن دامن همه را می‌گیرد.

در بخش دیگری از این پیام عنوان شده است: هنگامى که در اخبار مى‌خوانیم که خاخام یهودى اسرائیلى مى‌گوید داعش هدیه الهى است که خداوند به ما داده تا مخالفان اسرائیل را نابود کند و هنگامى که یکى از سیاست‌مداران معروف آمریکا مى‌گوید: بهترین گزینه آن است که پاى داعش به بغداد برسد و تمام شیعیان را به قتل برساند؛ با توجه به این اخبار روشن مى‌شود چه کسانى این مار خطرناک را در آستین خود پرورش مى‌دهند و توجه ندارند که دامن خودشان را هم خواهد گرفت.

در ادامه این پیام آمده است: به هر حال امیدواریم به زودى قاتلان این گروه از مسیحیان دستگیر و شدیداً مجازات شوند و پیروان همه ادیان آسمانى براى دفع این گروه شرور دست به دست هم دهند.

در بخش پایانی این پیام عنوان شده است: زمانى سخن از قتل شیعیان بود، بعد سخن از قتل علماى اهل سنت شد، اکنون سخن از کشتار بى‌رحمانه مسیحیان است، فردا سخن از دیگران هم به میان می آید. امیدواریم همه بیدار شوند و عاقلانه فکر کنند.

747 نمایش

نظر دادن