آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 06 بهمن 1393 ساعت 15:10

ضرب و شتم پرستار زن در بیمارستان رجایی

دبیرکل خانه پرستار، به تشریح حادثه حمله رزیدنت مرد به پرستار زن شیفت شب در بیمارستان قلب شهید رجایی پرداخت.

خبرگزاری مهر: دبیرکل خانه پرستار، به تشریح حادثه حمله رزیدنت مرد به پرستار زن شیفت شب در بیمارستان قلب شهید رجایی پرداخت.

محمد شریفی مقدم اظهارداشت: شب گذشته در یکی از بخش های بیمارستان قلب شهید رجایی، حادثه ای برای پرستار خانم شیفت شب رخ داد که جامعه پرستاری را متاثر کرد.

وی در تشریح این حادثه، گفت: به دنبال انتقال نوزاد سه ماهه از اتاق عمل به بخش آی سی یو، برای این نوزاد کد زده می شود و بر همین اساس، پزشک مربوطه می بایست به سرعت خودش را بالای سر او برساند.

شریفی مقدم با اشاره به ایست قلبی نوزاد که در نهایت منجر به فوت او شد، افزود: رزیدنت بخش به جای اینکه به بررسی وضعیت نوزاد بپردازد، به سراغ پرستار مربوطه می رود و با او درگیری فیزیکی پیدا می کند.

دبیرکل خانه پرستار ادامه داد: به دنبال وقوع این حادثه و ضرب و شتم پرستار زن توسط پزشک مرد، جامعه پرستاری به شدت از این حادثه متاثر شده و خواستار رسیدگی به این ماجرا هستند.

وی با عنوان این مطلب که بیمارستان قلب رجایی الگو و سرآمد پزشک سالاری و اختلاف طبقاتی در بین جامعه پزشکی است، افزود: متاسفانه اختلاف در پرداخت ها در این بیمارستان، تا چند صد برابر است. همین مسئله سبب شده تا پزشکان احساس فرمانروایی در بیمارستان داشته باشند.

شریفی مقدم با اشاره به پرداخت های غیرمتعارف و نجومی به پزشکان، تاکید کرد: رزیدنت مربوطه به جای اینکه به وضعیت نوزاد رسیدگی کند، با هتک حرمت و فحاشی به پرستار زن، کاری کرده است که ذهن و روح جامعه پرستاری جریحه دار شود و موجی از انزجار و تنفر نسبت به این حرکت، ایجاد شود.

دبیرکل خانه پرستار با عنوان این مطلب که وقوع چنین حوادثی مسبوق به سابقه است، گفت: یک ماه قبل در یکی از بیمارستان های یزد مشابه این اتفاق رخ داد و چند ماه قبل نیز در بیمارستان شهدای تجریش تهران، یک جراح در اتاق عمل با ضربه مشت به شکم پرستار زده بود، ولی متاسفانه با فرد خاطی هیچ برخوردی نشد.

وی تاکید کرد: خانه پرستار ضمن پیگیری حادثه، در جهت دفاع از حیثیت حرفه پرستاری، خواستار برخورد سیستم های نظارتی، قضائی، انتظامی و وزارت بهداشت، با پزشک خاطی هستند.

شریفی مقدم همچنین از پرستار مضروب خواست تا موضوع را از مراجع قضائی پیگیری و دنبال کند.

1795 نمایش

نظر دادن