https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 30 دی 1393 ساعت 10:35

"شهید الله‌دادی با پیشنهاد نیروی قدس به سوریه رفت"

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید پیروزی قدس عزیز را می‌دهد گفت: امیدواریم محو شدن لکه ننگین صهیونیست در منطقه مسلمان نشین زودتر محقق شود.

به گزارش آخرین نیوز به نقل از شبکه خبر، سردار عزیز جعفری، فرمانده کل سپاه پاسداران صبح امروز چهارشنبه، در مراسم تشییع پیکر سردار سرتیپ پاسدار شهید محمد علی‌الله دادی با بیان اینکه ترکیب شهدای اخیر در منطقه قنیطره نوید از پیروزی قدس عزیز را می‌دهد، گفت: این شهید بزرگوار با پیشنهاد نیروی قدس سپاه مشتاقانه به لبنان و سوریه رفت.

سردار جعفری تأکید کرد: شهادت این عزیزان ثابت کرد راه این شهدا ادامه خواهد داشت و امیدواریم محو شدن لکه ننگین صهیونیست در منطقه مسلمان‌نشین، زودتر محقق شود.

وی افزود: مرزهای ایران از امنیت کامل برخوردار است و انقلاب اسلامی خارج از مرزهای ایران با سرعت در حال پیشروی است.

فرمانده کل سپاه با گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر منطقه قنیطره به ویژه شهیدان الله دادی، جهاد مغنیه و برادران همرزم حزب‌الله در حادثه اخیر گفت: در راستای تحقق مسیر این شهیدان و تحقق اهداف والای این شهیدان تلاش می‌کنیم.

855 نمایش

نظر دادن