آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 29 دی 1393 ساعت 16:13

تصویب حذف یارانه نقدی افراد بالای 2 میلیون تومان درآمد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد حذف یارانه نقدی افرادی که ماهانه درآمد بالای دومیلیون تومان دارند در کمیسیون انرژی تصویب و به کمیسیون تلفیق ارسال شد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاد حذف یارانه نقدی افرادی که ماهانه درآمد بالای دومیلیون تومان دارند در کمیسیون انرژی تصویب و به کمیسیون تلفیق ارسال شد.

سید هاشم بنی‌هاشمی اظهار داشت: در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال 94 اعضای این کمیسیون پیشنهادی را تنظیم کردند مبنی بر اینکه یارانه نقدی افرادی با درآمد بالای 2میلیون تومان در ماه قطع شود و در سال آینده فقط به افرادی یارانه نقدی داده شود که درآمد ماهانه آنها زیر این رقم است.

وی افزود: این پیشنهاد از سوی کمیسیون انرژی به کمیسیون تلفیق ارسال شده تا در جریان بررسی لایحه بودجه 94 در این کمیسیون، مورد بررسی قرار گیرد.

نماینده مردم مشهد در مجلس نهم خاطرنشان کرد: در صورت تصویب این پیشنهاد در کمیسیون تلفیق، در صحن مجلس حذف یارانه پردرآمدها به رأی گذاشته خواهد شد و در صورت تصویب در قالب قانون بودجه به دولت ابلاغ می‌شود.

منبع: تسنیم

899 نمایش

نظر دادن