آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 27 آذر 1393 ساعت 11:40

5 سرنشین پراید زنده زنده در آتش سوختند

براثر آتش سوزی پس از واژگونی یک دستگاه پرایددربامداد امروز در محور بجنورد- شیروان در استان خراسان شمالی هرپنج نفرسرنشین این وسیله نقلیه در آتش سوختند.

 

به گزارش ایرنا مرکز مدیریت راههای استان خراسان شمالی اعلام کرد: براثر واژگونی یک دستگاه پراید در محور بجنورد- شیروان در منطقه سیساب شهرستان بجنورد پنج نفر از جمله راننده این وسیله نقلیه کشته شدند.

براساس این گزارش این حادثه دلخراش در ساعت چهار بامداد دراین محور رخ داده که به دلیل نامعلومی پراید پس از واژگونی دچار آتش سوزی شده و تمام پنج سرنشین این خودروی سواری در آتش سوختند.

براساس گزارش مرکز مدیریت راههای استان خراسان شمالی کارشناسان پلیس راه این استان سرگرم بررسی علت واژگونی و آتش گرفتن خودروی پراید هستند.

در تماس خبرنگار ایرنا با پلیس راه استان خراسان شمالی ضمن تایید این خبر اعلام شده که علت این حادثه از سوی کارشناسان پلیس راه در دست بررسی است.

طبق گزارش اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان خراسان شمالی در 36 درصد از سوانح رانندگی محورهای این استان در هشت ماهه امسال رانندگان خودروی پراید مقصر بوده و در 50 درصد از این حوادث نیز به نوعی یک طرف سانحه خودروی پراید دخیل بود.

در هشت ماهه سالجاری افزون بر 176 نفر در محورهای استان خراسان شمالی براثر سوانح رانندگی جان خود را از دست دادند که بیش از 60 درصد از کشته شدگان این حوادث را سرنشینان ورانندگان خودروهای شخصی تشکیل دادند.

 

1832 نمایش

نظر دادن