آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 27 آذر 1393 ساعت 10:59

قطعنامه سازمان ملل علیه حقوق بشر ایران

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که طی آن نقض حقوق بشر در ایران و سوریه را محکوم کرد.

تسنیم: مجمع عمومی سازمان قطعنامه ای جدید علیه ایران در زمینه حقوق بشر صادر کرد.

به گزارش رویترز، مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که طی آن نقض حقوق بشر در ایران و سوریه را محکوم کرد.

قطعنامه‌های مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق بشر در ایران، کره شمالی، میانمار و سوریه یک رویداد سالانه به شمار می‌آید اما این نخستین باری است که در این قطعنامه خواستار ارجاع پرونده کره شمالی به دادگاه جنایی بین المللی است.

همچنین اعضای سازمان ملل روز پنجشنبه از شورای امنیت سازمان ملل درخواست کردند تا پرونده کره‌شمالی به دلیل جنایت علیه بشریت به دادگاه جنایی بین‌المللی ارجاع کنند.

بر این اساس 116 کشور به این قطعنامه رای مثبت داده اما 20 کشور به آن رای منفی داده و 53 کشور نیز رای ممتنع دادند.

این قعطنامه که توسط اتحادیه اروپا و ژاپن ارائه شده ماه گذشته توسط کمیسیون سوم مجمع عمومی سازمان ملل مورد موافقت قرار گرفت.

این رای فشارهای سیاسی علیه کره شمالی را افزایش خواهد داد اما این رای گیری نمادین بوده و غیرالزام آور است.

"جا سونگ" نماینده کره شمالی در سازمان ملل در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: کره شمالی کاملا این قطعنامه را رد می‌کند. این نتیجه طرح و تقابل سیاسی است.

وی افزود: پیونگ‌یانگ برای مذاکره و همکاری در زمینه حقوق بشر آماده است اما هرگونه استفاده از این ابزار برای تغییر رژیم در کره شمالی را رد می‌کند.

مجمع عمومی سازمان ملل در حالی نقض حقوق بشر در ایران و چند کشور دیگر را محکوم می‌کند که هیچگونه اشاره‌ای به نقض حقوق اولیه انسان‌ها در برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نشده است.

767 نمایش

نظر دادن