آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 07 آذر 1393 ساعت 11:59

بروجردی: کسی از دلواپسی دلواپسان خبر ندارد

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره سؤال ۱۵ نماینده از وزیر اطلاعات و ارجاع این سؤال به کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار بی‌اطلاعی کرد.

به گزارش آخرین نیوز، علاءالدین بروجردی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا، درباره سؤال 15 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از سید محمود علوی، وزیر اطلاعات مبنی بر چگونگی انتشار گزارش منتسب به رئیس‌جمهوری علیه یکی از نهادهای امنیتی کشور در رسانه‌های ضدانقلاب و ارجاع این سؤال به کمیسیون متبوعش، گفت: من در جریان این سؤال نیستم، جلسات کمیسیون امنیت ملی و سایر کمیسیون‌ها نیز به دلیل دو شیفته بودن مجلس در هفته گذشته برگزار نشده است تا موضوع را بررسی کنیم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که "آیا طرح این سؤال مربوط به حوزه اختیارات وزیر اطلاعات است"، تصریح کرد: بگذارید ابتدا سؤال را بخوانیم بعد تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

همچنین خبرنگار آنا، این موضوع را از منصور حقیقت‌پور و سید احمدرضا دستغیب، نواب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس، حسن کامران دستجردی عضو کمیسیون و محمدرضا محسنی ثانی، رئیس کمیته امنیت داخلی کمیسیون، جویا شد که آنها نیز از محتوای این سوال و ارجاع آن به کمیسیون ابراز بی‌اطلاعی کردند.

منصور حقیقت‌پور، نایب رئیس دوم کمیسیون امنیت ملی در این زمینه اظهار داشت: این سؤال به طور طبیعی باید به کمیسیون ارجاع شود ولی چون جلسات هفته گذشته مجلس، دوشیفته بوده، باید اجازه دهیم جلسات علنی به حالت عادی بازگردد تا بعد موضوع بررسی شود.

حسن کامران نیز در این باره، در پاسخ به سؤال آنا مبنی بر اینکه "آیا طرح چنین سؤالی نمی‌تواند تأیید گزارش‌های رسانه‌های بیگانه و ضد انقلاب باشد"، اظهار داشت: این را باید از سؤال کننده‌های محترم پرسید.

به گزارش آنا، در جلسه علنی هفته گذشته تعداد 15 نفر از نمایندگان طرح سؤال از وزیر اطلاعات را امضا کردند که طراح آن، جواد کریمی قدوسی نماینده مجلس عضو جبهه پایداری بود.

در شرح این سؤال آمده است: وزیر محترم اطلاعات، همان‌طور که مستحضرید چندی پیش یکی از پایگاه‌های خبری ضد انقلاب، اقدام به انتشار گزارشی منتسب به رئیس‌ جمهوری کرد که علیه یکی از نهادهای امنیتی کشور تهیه شده بود، این گزارش کذب که متأسفانه با انگیزه‌های افراطی و سیاسی تهیه شده، طبق اظهارنظر این سایت توسط رئیس‌ جمهوری به یکی از مسئولان ارشد کشور ارائه شده است.

در بخش دیگری از این سؤال، چهار سؤال به طور مشروح از وزیر اطلاعات پرسیده شده که به شرح ذیل است:

1- آیا اصل این گزارش را تأیید می‌فرمایید و یا فقط توهمات و جنگ روانی رسانه‌های ضد انقلاب است؟

2- در صورت تأیید، چه نهادی اقدام به این حرکت مغرضانه و خلاف تدبیر کرده است؟

3- چگونه و توسط چه کسانی این گزارش به دست رسانه‌های ضد انقلاب رسیده است؟

4- برای شناسایی و مجازات افراد و یا نهادی که این گزارش را تهیه و منعکس کرده‌اند، چه اقدامی انجام داده‌اید؟

701 نمایش

نظر دادن