آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 07 آبان 1393 ساعت 09:52

موشک ناسا ۶ثانیه پس از پرتاب منفجر شد

یک موشک بدون سرنشین ناسا که قرار بود برای ایستگاه بین‌المللی فضایی بار ببرد، چند ثانیه پس از پرتاب منفجر شد. در این حادثه کسی آسیب ندید. علت حادثه که در مرکز "ولوپس فلایت" رخ داد، هنوز مشخص نیست.

یک موشک بدون سرنشین ناسا چند ثانیه پس از پرتاب منفجر شد. تصاویر منتشر شده، حجم آتشینی را نشان‌می‌دهند که موشک را پس از پرتاب احاطه کرده است. شبکه سی‌ان‌ان با استناد به گزارش سازمان فضانوردی آمریکا، ناسا می‌نویسد، این انفجار تلفاتی بر جای نگذاشته است. فرستند‌ه‌ تلویزیونی ناسا خبر می‌دهد، حادثه ۶ ثانیه پس از ترک سکوی پرتاب در مرکز "ولوپس فلایت" رخ داده است. بر پایه‌ی این گزارش، موشک در ساعت ۱۸:۲۲ به وقت محلی از این ایستگاه فضایی پرتاب شد، در هوا منفجر شد و به زمین سقوط کرد. بر پایه تصاویر دریافتی، در هنگام برخورد با زمین انفجار دیگری هم رخ داده است.

این موشک متعلق به یک شرکت خصوصی با نام "اووربیتال ساینسیز" است که قرار بود باری به وزن ۲ / ۲ تن را به ایستگاه فضایی بین‌المللی ISS برساند. این بار تدارکاتی شامل مواد غذائی برای ۶ فضانورد مستقر در ایستگاه فضایی و همچنین دستگاه‌ها و ماهواره‌های کوچک بوده است.
روز دوشنبه هم شمارش معکوس پرتاب این موشک ۱۰ دقیقه پیش از پرتاب متوقف شد.

ناسا چندین سال است که انتقال بار به ایستگاه‌های فضایی را به شرکت‌های خصوصی واگذار کرده است. سازمان هوا و فضای آمریکا برنامه‌های انتقال بار تدارکاتی خود را در تابستان سال ۲۰۱۱ پس از سه دهه به دلیل هزینه‌های بالا متوقف کرد. این سازمان اما قصد دارد دوباره وارد این عرصه شود.
"اوربیتال ساینسیز" قراردادی به ارزش ۹ / ۱ میلیارد دلار با ناسا منعقد کرده است که در آن ۸ پرتاب برای انتقال بار به ایستگاه فضایی در نظر گرفته شده است.

پرتاب امروز که با شکست روبرو شد، چهارمین پرتاب "اوربیتال ساینسیز" برای ناسا بود. مدیر "اوربیتال ساینسیز" می‌گوید: «امیدوارم که به زودی بفهمیم چه اتفاقی افتاده است. این اتفاقی است که در حوزه‌ی کاری ما بارها رخ داده و دیده‌ایم که دیگر شرکت‌ها چگونه این حوادث را پشت سر گذاشته‌اند.» وی افزوده است که ما هم این سانحه را پشت سر خواهیم گذاشت و کار را از سرمی‌گیریم.

915 نمایش

نظر دادن