به گزارش آخرین نیوز، ولیالله سیف رئیس کل بانک مرکزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: 25 درصد تسهیلات بانکی میتواند در بخش مسکن صرف شود.
وی با اظهار امیدواری برای نبودن موسسات غیر مجاز تا پایان سال 93 گفت: اگر میخواهیم زیر ساختهای بانکی به روز باشد هزینه را باید استفاده کننده پرداخت کند.
سیف خاطرنشان کرد: رشد نقدینگی در مقایسه با سال گذشته خیلی کاهش نداشته و ما همان رشد نقدینگی گذشته را در جهت خروج از رکود هدایت کردیم.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه بازار ارز کاملا از آرامش برخوردار است و مقداری هم قیمتها به خاطر تحولات پیشرو کاهش خواهد داشت، گفت: خبر واریز قسط سوم داراییهای بلوکه شده را احتمالا امروز یا فردا اعلام میکنیم و قسط چهارم هم واریز خواهد شد.
آخرین قیمت طلا و سکه در بازار
بر این اساس قیمت ربع سکه 268 هزار تومان است که نسبت به روز قبل بدون تغییر مانده و هر دلار آمریکا در بازار آزاد نیز 3260 تومان است.
| نوع طلا | قیمت طلا | تفاوت قیمت نسبت به روز گذشته |
| هرگرم طلای 18عیار | 95 هزار و 943 تومان | 346 تومان کاهش |
| هر مثقال طلا | 416 هزار | 1500 تومان کاهش |
| اونس جهانی | 1223دلار | 10 دلار کاهش |
| نوع سکه | ||
| سکه تمام طرح جدید | 937 هزار | 2000 تومان افزایش |
| سکه تمام طرح قدیم | 937 هزار و 500 تومان | 3000 تومان کاهش |
| نیم سکه | 472 هزار تومان | بدون تغییر |
| ربع سکه | 268 هزار | بدون تغییر |
| یک گرمی | 172 هزار تومان | بدون تغییر |
| نوع ارز | ||
| دلار آمریکا | 3260 تومان | 8 تومان افزایش |
| یور | 4135 تومان | 15 تومان کاهش |


