آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: سه شنبه, 21 مهر 1393 ساعت 13:40

اعلام زمان ارائه بسته دوم حمایت غذایی

دومین بسته حمایت غذایی در قالب بخش دیگری از حمایت یارانه‌ای دولت از اقشار کم درآمد هفته آینده به گروه های هدف ارائه می شود.

ایسنا: بنابر وعده قبلی دولت برای حمایت از اقشار کم درآمد و نیازمند در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها در کنار پرداخت یارانه نقدی 45 هزار و 500 تومانی که به عموم متقاضیان دریافت نقدی پرداخت می‌شود، بسته حمایت غذایی نیز تعلق می گیرد.

این بسته غذایی با ثبت نام و شناسایی گروه‌های هدف که اعضای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی عمده آن را تشکیل می دهند و با تامین مالی از سوی معاونت برنامه ریزی رییس جمهور در قالب منابع 2400 میلیاردی تعیین شده در بودجه امسال ارائه می شود.

رییس جمهور شب گذشته اشاره‌ای هم به تلاش های دولت در بخش امنیت غذایی داشت و گفت که در این بخش برای اقشار بسیار آسیب پذیر جامعه اقداماتی را آغاز کردیم و پرداخت یارانه کالایی را در دستور کار خود قرار دادیم. امسال یک نوبت از این یارانه ها پرداخت شده است و بار دوم نیز هفته آینده پرداخت خواهد شد و تا پایان سال نیز چهار نوبت این یارانه ها پرداخت می‌شود.

این در حالی است که با توجه به اعلام اخیر نوبخت- معاون برنامه ریزی رییس جمهور- این کمک یارانه‌ای به صورت کارتی در اختیار اقشار کم درآمد قرار می گیرد.

وی توضیح داده بود که دولت به اجرای درست فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها پایبند است، به‌طوری که تاکنون سهم خانوارها از یارانه نقدی را در بیست‌ودوم هر ماه واریز و حمایت غذایی از افراد تحت حمایت بهزیستی و کمیته امداد را برای سه ماهه اول سال اجرا کرده است.

نوبخت این را هم گفته بود که به گروه‌های کم‌درآمد ، کارتی اختصاص یافته که شارژ می‌شود و محاسبات اعداد و ارقام این کارت براساس کالا انجام شده که افراد می‌توانند کالا بگیرند و یا این‌که از پول نقد آن استفاده کنند.

706 نمایش

نظر دادن