به گزارش فارس، يک ديپلمات صهيونيست با اشاره به شانس اندک دستيابي به توافق هستهاي تا ضربالاجل 24 نوامبر (سوم آذر) ميان ايران و گروه موسوم به 1+5، مدعي است که ممکن است تهران و واشنگتن براي رسيدن به توافق وارد مذاکرات محرمانه شده و به توافقي برسند که تلآويو به آن راضي نباشد.
اين ديپلمات که با پايگاه صهيونيستي «والا» گفتوگو ميکرد، با بيان اين ادعا که دولت «باراک اوباما» رئيسجمهور آمريکا ممکن است امتيازاتي را به تهران بدهد، گفت: «وقتي سران دو طرف چنين ارادهاي داشته باشند، همه چيز امکانپذير است، اما اسرائيل بايد مراقب باشد که در اين بين توافقي بد شکل نگيرد».
رژيم صهيونيستي از آغاز مذاکرات هستهاي ميان ايران و اعضاي دائم شوراي امنيت سازمان ملل به علاوه آلمان، با هرگونه توافقي که به تهران اجازه غنيسازي دهد، مخالفت کرده است. اين ديپلمات صهيونيست هم هشدار داده است که توافق نهايي نبايد به ايران اجازه حفظ چندين هزار سانتريفيوژ را بدهد.


