https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 19 مهر 1393 ساعت 23:00

تصادف زنجیره‌ای در اتوبان امام علی

ایسنا نوشت:

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از تصادف زنجیره‌ای هفت خودرو در بزرگراه امام علی خبر داد.

حسن عباسی گفت: در ساعت 12:25 امروز یک مورد حادثه خودرویی به سامانه 115 اطلاع داده شد که با توجه به آن سریعا سه دستگاه آمبولانس از سوی اورژانس تهران به محل حادثه واقع در اتوبان امام علی نرسیده به پل خاوران اعزام شد.

او گفت: پس از حضور عوامل اورژانس در محل مشخص شد که تصادفی زنجیره‌ای میان هفت دستگاه خودروی سواری شامل پراید، پژو پارس، پژو 405 و ... رخ داده است.

عباسی با بیان اینکه شش نفر در این حادثه دچار مصدومیت شده‌اند گفت: تکنسین‌های اورژانس پس از ارائه خدمات درمانی اولیه این افراد را به بیمارستان شهدای هفتم تیر انتقال دادند.

عباسی عمده دلیل مصدومیت این افراد را وارد شدن ضربه به گردن، دست و پاها اعلام کرد و گفت: خوشبختانه وضعیت مصدومان مساعد گزارش شده است.

مدیر روابط عمومی اورژانس تهران با اشاره به گزارش کارشناس پلیس راهور تهران بزرگ از علت این حادثه اعلام کرد: عدم رعایت فاصله طولی از سوی خودروها علت احتمالی این تصادف گزارش شده است.

1069 نمایش

نظر دادن