آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 15 شهریور 1393 ساعت 17:00

پلمپ و جمع‌آوری 11 شهربازی در تهران

مدیرکل سازمان استاندارد تهران گفت: از مجموع 63 شهربازی استان تهران، 11 شهربازی (7 شهربازی جمع آوری و 4 شهربازی پلمپ) به دلیل عدم انطباق با استانداردهای ملی پلمپ و جمع‌آوری شده‌اند.

مسلم بیات در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه هم‌اکنون هیچ شهربازی مجوز فعالیت نمی‌گیرد مگر آنکه بازرسی حین ساخت، نصب و بعد نصب داشته باشد اظهار داشت: درحال حاضر ابتدا و انتهای پروسه شهربازی ها را تحت کنترل داریم.

رئیس کل سازمان استاندارد تهران با اشاره به اینکه عمده تجهیزات در شهربازی‌ها قدیمی بوده و نصب آنها بیشتر مربوط به زمانی می‌شود که تحت نظارت سازمان استاندارد نبوده‌اند گفت: بنابراین ما اقدام به انجام تست‌های تخریبی و چشمی و ... پس از نصب تجهیزات کرده ایم.

به گفته وی خوشبختانه با این تمهیدات تا حدودی بحث ایمنی و عملکرد تجهیزات شهربازی‌ها ارتقا یافته است.

بیات اظهار داشت: از مجموع 63 شهربازی استان تهران 11 شهربازی ( 7 شهربازی جمع آوری و 4 شهربازی پلمپ ) به دلیل عدم انطباق با استانداردهای ملی پلمپ و جمع‌آوری شده‌اند.

وی افزود: بسیاری از تجهیزات سایر شهربازی‌ها نیز بازرسی مجدد می‌شوند و درصورت اخذ تاییدیه به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

وی ادامه داد: از مجموع 1300 وسیله و تجهیزی که در سطح استان تهران نصب شده، 564 وسیله موفق به اخذ تاییدیه شده اند و سایر وسایل درصورتی که رفع نقص نکنند و نتوانند تاییدیه ما را بگیرند جمع‌آوری می‌شود.

مدت زمان بازرسی کوتاه شده است/ لزوم ایجاد شهربازی‌های جدید و استاندارد

بیات با بیان اینکه از 4 شرکت بازرسی، شرکت بازرسی اصفهان بدلیل تخلفات لغو صلاحیت شده است گفت: وسایلی که توسط این شرکت بازرسی شد مجدد توسط شرکت بازرسی کیفیت استاندارد ایران در حال بازرسی است.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به سطح استقبال مردم از شهربازی ها لازم است ایجاد شهربازی‌های استاندارد و مناسب در دستور کار قرار گیرد گفت: هم اکنون از شهربازی ارم نزدیک به 4.5 تا 5 میلیون نفر بازدید می کنند، بنابراین اگرچه ما مدت زمان بازرسی را کوتاه کرده‌ایم ولی باید اقداماتی در سطح استان تهران در زمینه ایجاد شهربازی های استاندارد صورت گیرد.

رئیس کل سازمان استاندارد تهران تصریح کرد: اگر از وسیله و تجهیزات بدرستی استفاده نشود و به لحاظ بهره‌برداری بیش از حد مورد استفاده قرار گیرد ممکن است از استاندارد خارج شود، از این رو باید با ایجاد شهربازی های جدید و استاندارد فشار را از شهربازی‌های کنونی بکاهیم.

1031 نمایش

نظر دادن