آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

فوری اپ

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 04 مرداد 1393 ساعت 15:00

تهران خنک می‌شود، شمال ابری

تهران از فردا با نفوذ جریانات سرد شمالی، خنک خواهد شد.

مهندس احد وظیفه در گفت‌وگو با ایسنا، افزود:بر اساس تحلیل آخرین داده‌های هواشناسی یکشنبه و دوشنبه وزش باد شدید و گرد و خاک در استان‌های خوزستان، ایلام، بوشهر و شمال خلیج فارس پیش‌بینی می شود.

وی با بیان این که دریای خزر از بعدازظهر یکشنبه تا پایان روز سه‌شنبه مواج خواهد بود، افزود: دوشنبه و سه‌شنبه بعدازظهر در استانهای گیلان، مازندران، گستان و خراسان شمالی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می شود و این وضعیت در استان گلستان شدت بیشتری خواهد داشت.

مدیر پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور از وزش باد نسبتا شدید و تولید گردوخاک در استان سمنان طی دو روز آینده خبر داد و افزود: از اواخر وقت یکشنبه و دوشنبه وزش باد نسبتا شدید غربی در قزوین، البرز و مناطق غربی تهران پیش‌بینی می‌شود، آسمان استان‌های تهران، البرز، قم، یزد و شمال اصفهان در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه گردوخاک داشته باشد.

وی افزود: از دوشنبه شب مجددا توفان و گردوخاک در منطقه زابل آغاز خواهد شد و تقریبا تا پایان هفته ادامه خواهد داشت از اینرو از سه‌شنبه تا پنجشنبه دید افقی و کیفیت هوا در استانهای شرق و جنوب شرق کاهش خواهد یافت. همچنین طی سه روز آینده نیمه غربی و مناطق مرکزی خلیج فارس و سواحل دریای عمان مواج خواهد بود.

وی به وضع هوای تهران اشاره کرد و به ایسنا گفت: بر این اساس آسمان تهران در روز دوشنبه صاف همراه با باد و گردوخاک در شهرهای غربی وزش بادشدید خواهد بود که حداقل و حداکثر دما در این روز با یک درجه افزایش به 27 و 39 درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد. همچنین در روز دوشنبه نیز آسمان پایتخت صاف همراه با بادوگردوخاکپیش‌بینی شده است که حداقل و حداکثر دما در این روز به 36 و 24 درجه سانتیگراد بالای صفر خواهد رسید.

همچنین نقشینه - کارشناس هواشناسی با بیان اینکه تهران از فردا با نفوذ جریانات سرد شمالی خنک خواهد شد، گفت: دامنه‌های شمالی البرز 5 تا 8 درجه و دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان تهران 3 تا 5 درجه خنک‌تر خواهد شد.

وی در رابطه با سابقه گرمای 40 درجه برای تهران، گفت: این دما در سال‌های قبل و همین روزها نیز وجود داشته و موضوع بی‌سابقه‌ای برای تهران نیست.

948 نمایش

نظر دادن