آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: چهارشنبه, 30 ارديبهشت 1393 ساعت 15:34

هشدار جک استراو به غرب درمورد مذاکره با ایران

روزنامه استاندارد اتریش نوشت : «جک استراو» وزیر خارجه اسبق انگلستان به غرب هشدار داد در مذاکرات هسته ای با ایران از توقعات بیش از حد خود دست بر دارد و انتظار زیادی نداشته باشد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، این روزنامه اتریشی با اشاره به سفر دو روزه هیات پارلمانی انگلیس به سرپرستی جک استراو به وین و دیدار با برخی مقام ها و شخصیت های سیاسی از جمله یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، نوشت: مذاکرات هسته ای گروه 1+5 با ایران از جمله محورهای اصلی این دیدارها بوده و استراو طی اظهاراتی در این زمینه به غرب هشدار داد از انتظارات بیش از حد در مذاکرات دست بر دارد.

استاندارد در ادامه گزارش خود به نقل از استراو، نوشت: توقعات بیش از حد غرب از ایران در مرحله پایانی مذاکرات هسته ای می تواند موجب شود رییس جمهوری ایران در مقابل فشارهای داخلی در رابطه با این زیاده خواهی ها، تحت فشار قرار گیرد.

استراو که در دوره مسئولیت خود به عنوان وزیر امور خارجه انگلیس، مذاکره با ایران در موضوع هسته ای را در قالب تروئیکای اروپایی برعهده داشت به این نشریه اتریشی گفت: آنچه من در سال ها مذاکره آموخته ام این است که اگر همه طرفین طرفدار دستیابی به توافق باشند، چنین چیزی میسر خواهد بود.

وی با اشاره به انجام چهارمین دور مذاکرات هسته ای به میزبانی وین، گفت: با وجود اینکه مذاکرات هسته ای وین4، دستاورد محسوسی به همراه نداشته اما من نسبت به امکان پذیر بودن توافق نهایی خوشبین هستم.

وزیرخارجه اسبق انگلیس افزود: حتی اگر دستیابی به توافق نهایی منجر به این شود که در برخی از نکات، تفسیرهای متفاوتی ارائه شود؛ باز هم ارزش آن را دارد که این توافق حاصل شود.

به نوشته این روزنامه اتریشی، جک استراو همچنین در خصوص پیام منتشر شده محمد جواد ظریف درمورد مذاکرات وین 4 در توئیتر مبنی بر اینکه غرب نباید مانند سال 2005 فرصت دست یابی به توافق را از دست بدهد، گفت: من صحبت های آقای ظریف را درک می کنم و معتقدم همه باید به آن چیزی که در توافق ژنو قید شده است، پایبند باشیم و بدانیم که چه چیزی می خواهیم و گرنه اعتماد سازی امکان پذیر نخواهد بود.

استاندارد در ادامه به نقل از استراو می نویسد: ˈبی شک این لجبازی آمریکا بود که دستیابی به توافق بین سال های 2003 تا 2005 با ایران را غیر ممکن کردˈ.

این روزنامه اتریشی در همین رابطه به نقل از ˈبن والسˈ دیگر نماینده انگلیسی از حزب محافظه کار، نوشت: اگر غرب انتظار دارد ایران به صورت ناگهانی مواضع خود را تغییر دهد، باید گفت که از دست یابی به هدف خود مایوس خواهد شد.

این نماینده انگلیسی افزود: غرب اگر خواستار تغییر مواضع تهران است، باید امتیازات لازم را به این کشور بدهد.

1348 نمایش

نظر دادن