https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: شنبه, 26 ارديبهشت 1393 ساعت 10:27

دستور بررسی لغو سخنرانی سیدحسن خمینی

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور خبر داد که در پی لغو سخنرانی سیدحسن خمینی در بروجرد و حواشی مربوط به آن، وزیر کشور دستور تشکیل هیأتی برای بررسی این موضوع را صادر کرد.

ایسنا: روح‌الله جمعه‌ای اظهار کرد: در پی ماجرای لغو سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در بروجرد، به دستور وزیر کشور تعدادی از کارشناسان ذیربط مأمور رسیدگی به این موضوع شدند تا این هیأت با بررسی تمامی جوانب و زوایای آن از جمله استماع صحبت‌های شاهدان عینی و مسئولان، نتیجه‌ بررسی‌های خود را ارائه کند.

وی با بیان اینکه "قطعاً نتیجه‌ این بررسی‌ها در برخورد با عوامل و مقصران تأثیر خواهد داشت"، افزود: وزارت کشور عزم راسخ و جدی دارد تا ضمن تأمین امنیت مراسم، تجمعات و همایش‌های قانونی که مجوزهای لازم را از مراکز ذیربط دریافت‌ کرده‌اند، نسبت به هرگونه اقدام خلاف قانون و تضییع حقوق شهروندی اقدام شایسته و مناسب انجام دهد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل وزارت کشور همچنین خاطرنشان کرد: این هیأت از فردای اتفاق مذکور در بروجرد، تشکیل شد و به زودی جمع‌بندی بررسی‌های خود را به وزیر کشور ارائه می‌دهد.

1177 نمایش

نظر دادن