آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 07 ارديبهشت 1393 ساعت 10:55

چهره مخدوش میدان نقش جهان در برابر دیدگان مدیرکل یونسکو +عکس

اصفهان و آثار جهانی‌اش قرار است، کمتر از ۲۴ ساعت دیگر میزبان مدیر کل یونسکو خانم بوکووآ باشد؛ این در حالی است که غرفه‌های نمایشگاه صنایع دستی شهرداری اصفهان زیرعنوان «به رنگ اصفهان» از هفته پیش منظر میدان نقش جهان را مخدوش کرده است. نصب بلندگوهای با وات بالا در حریم درجه یک مسجد جامع عباسی و فضای میدان نقش جهان همزمان با حضور عالی رتبه ترین مقام یونسکو در اصفهان استادارهای این اثر جهانی را شکسته است.

به گزارش آخرین نیوز، شمارش معکوس بازدید مدیرکل یونسکو از آثار تاریخی و جهانی اصفهان آغاز شده اما منظر میدان نقش جهان از بلندگوها و غرفه هایی که تمام میدان را فراگرفته اند مخدوش شده است. دهن کجی شهرداری اصفهان به استانداردهای میدان نقش جهان به عنوان یک اثر جهانی از کوتاه نیامدن برج جهان نما و گزینه عبور تونل مترو از زیراین میدان گذشته و حالا چشم انداز این اثر جهانی را نشانه رفته.

 
 
به گزارشCHN ، از دو هفته گذشته از جلوخان مسجد جامع عباسی تا مسجد شیخ لطف الله و عالی قاپو فضای میدان نقش جهان با داربست های غرفه های جشن "به رنگ اصفهان" محصور شده و بلندگوهای با وات بالا در دو قدمی جلوخان مسجد جامع عباسی لرزه بر کاشی ها و بنای آثار تاریخی میدان انداخته است.
 
مصلحی مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اصفهان با ابراز نگرانی از برچیده نشدن بساط جشن روز اصفهان شهرداری، در میدان نقش جهان همزمان با دیدار مدیرکل یونسکو از آثار تاریخی اصفهان گفت: «با توجه به ثبت جهانی بودن میدان نقش جهان، از نظر سازمان میراث فرهنگی کیفیت برگزاری این جشن با استاندارهای این اثر جهانی همخوانی ندارد.»
 
 
او تاکید کرد: «به واسطه آبروی اصفهان به عنوان شهری با سه اثر جهانی از شهرداری اصفهان انتظار همکاری بیشتری در جهت فراهم کردن شرایطی را داریم که هیچ خطری برای آبروی میراث اصفهان ایجاد نکند.»
 
مصلحی درباره هماهنگی به عمل آمده از سوی شهرداری با سازمان میراث فرهنگی در خصوص برپایی این نمایشگاه گفت: «انتظار داشتیم طبق هماهنگی های به عمل آمده از نرم افزارها و سخت افزارهای نمایشگاهی استاندارد و متناسب با میدان نقش جهان و رعایت استانداردهای یک اثر جهانی استفاده شود اما در عمل شاهد برپایی نمایشگاه و جشن بدون رعایت ضوابط هستیم.»
 
 
وی با اشاره به تحمیل کیفیت فعلی برگزاری نمایشگاه و جشن روز اصفهان بر میدان نفش جهان ادامه داد: «پیشنهاد سازمان میراث فرهنگی به شهرداری، برگزاری نمایشگاه در غرفه های طبقه دوم میدان نقش جهان بود و در صورت برگزاری نمایشگاه در فضای اصلی میدان به نحوی باشد که چشم انداز و استانداردهای میدان نقش جهان را مخدوش نکند اما متاسفانه این گونه نشد و کیفیت برگزاری جشن شهرداری اصفهان و نمایشگاه آن از استانداردهای تایین شده ما فاصله داشت.
 
جشن "به رنگ اصفهان" اولین و آخرین مراسمی نیست که در میدان نقش جهان برگزار می شود. برنامه هایی که به مناسبت های مختلف با لوازم صوتی گوش خراش در طول سال در میدان نقش جهان برگزار می شود افزون بر اینکه سبب ناراضایتی گردشگران و کسبه و ساکنان مجاور میدان شده، با ایجاد لرزش های مداوم به عنوان یک خطر بالفعل برای آثار میدان نقش جهان به شمار می رود.
 
 
میدان نقش جهان اولین اثر تاریخی اصفهان است که به ثبت جهانی رسیده و در سالهای گذشته این اثر جهانی با تهدید‌های مختلفی که استانداردهای حفاظت و صیانت از آثار جهانی را نفی کرده روبه رو بوده است.
 

خانم بوکووا، مدیر مل یونسکو پس از یک دهه به ایران سفر کرده و قصد دارد هشتم اردیبهشت در اصفهان از باغ چهلستون، میدان نقش جهان، برج جهان نما، مسجد جامع اصفهان و پارک علم و فن آوری شهرک علمی اصفهان همچنین دفتر منطقه ای یونسکو بازدید کند

2509 نمایش

نظر دادن