"رند پاول" سناتور جمهوریخواه ایالت کنتاکی در سنای آمریکا در مصاحبه ای اعلام کرد که طرفداران ایده "نفی بازدارندگی" در برابر ایران هسته ای به دنبال جنگ اند.
به گزارش عصرایران سناتور رند پاول روز گذشته در مصاحبه ای با برنامه " این هفته " شبکه " ای بی سی" آمریکا با اشاره به این موضوع گفت ؛ او خود طرفدار بازداشتن ایران ایران از دست یابی به سلاح هسته ای است و بارها به قطعنامه های تحریمی ایران در سنا رای داده است، اما به گفته این سناتور آمریکایی ،ایران تافته جدا بافته ای از برخی کشورها که پیشتر اتمی شدند و آمریکا توانسته است آنها را تحمل کند، نیست.
این سناتور آمریکایی گفت:" مخالفان دو آتشه ایران هسته ای می گویند سیاست بازدارندگی هیچ گاه در سیاست خارجی آمریکا نبوده است. اما ما روزی با خبر هسته ای شده پاکستان از خواب بیدار شدیم ، اگر آن موقع هم سیاست مورد ادعای آقایان طرفدار جنگ با ایران حاکم بود ما باید با پاکستان جنگ می کردیم. ما یک روز هم شاهد اتمی شدن چین بودیم و روزی هم شاهد اتمی شدن اتحاد جماهیر شوروی بوده ایم."
وی در ادامه افزود:" آنهایی که می گویند ما به هیچ وجه با گزینه ایران هسته ای کنار نخواهیم آمد در واقع به دنبال جنگ با این کشور هستند."
پاول در ادامه در پاسخ به سوال مجری برنامه درباره اینکه آیا باید آمریکا گزینه بازدارندگی در برابر ایران هسته ای را اعلام کند یا نه ؟ گفت:" من فکر نمی کنم این ایده خوبی باشد که ما به آنها پیشتر اعلام کنیم که ما نمی خواهیم شما اتمی شوید اما می توانیم با سلاح هسته ای شما کنار بیاییم.
این سناتور آمریکایی با تاکید بر اینکه آمریکا باید همه گزینه ها را در برخورد با برنامه هسته ای ایران در نظر داشته باشد، تاکید کرد، آمریکا نباید تسلیم ایده جنگ طلبان شود چرا که به گفته او گزینه بازدارندگی هسته ای در برابر ایران هسته ای پیشتر نسبت به بسیاری دیگر از کشورها از جمله پاکستان، چین و اتحاد جماهیر شوروی نیز اعمال شده است.
رند پاول افزود: آنهایی که می گویند به هیچ وجه با گزینه ایران هسته ای نمی شود کنار آمد و سیاست بازدارندگی را در قبال این کشور در پیش گرفت ، عامدانه بخشی از گذشته تاریخی سیاست خارجی آمریکا را نادیده می گیرند.
به گفته سناتور رند پاول این دسته از مخالفان تندرو برنامه هسته ای ایران ، افرادی جنگ طلب اند و به دنبال جنگ با ایران به هر قیمتی اند.
پربینندهترین اخبار
- عصبانیت اصلاحطلبان از طرح معیشتی شهرداری تهران!
- ایزدی: نفت ایران نه با محاصره دریایی و نه با تهدیدات هوایی به دست آمریکا نخواهد رسید
- امیر حاتمی: در صورت اشتباه مجدد دشمن، پاسخ کوبنده میدهیم
- وقوع حادثه دریایی در نزدیکی عمان
- عکس| نصب نماد ناوشکن دنا در ورودی یک شهر
- فیلم| نصب پرچم ایران در بابالمندب
- از سرگیری پروازهای عراق به ایران از پنجشنبه
- شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۲۴۳ نفر رسید
- نشست مشترک عربستان، پاکستان و ترکیه در ریاض
- کشتی غلات ترکیه هدف حمله مرگبار قرار گرفت
آخرین اخبار سایت
- فیلم| نقل خاطرهای تکاندهنده از علامه حسن زاده آملی
- روبیو: تنگه هرمز باز است!
- اینفوگرافی| عادیسازی تنگه هرمز شکست خورد!
- فیلم| شغل جدید عادل فردوسی پور!
- سفر ناگهانی جولانی به عربستان
- بهبود روابط ایران و ارمنستان پس از توافق صلح با آذربایجان
- نماینده مجلس: کمیتهای برای افزایش حقوقها تشکیل شد
- واکنش پاکنژاد به ادعاهای ترامپ درباره استعفایش
- تاکید اژه ای بر صیانت از حریم خصوصی مردم
- فیلم| انتقاد حجتالاسلام عابدینی از ظریف
- رضایی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: امروز توان هدف قرار دادن اهداف متحرک در فواصل دور از جمله ناوهای آمریکایی در اقیانوس هند وجود دارد/ دستکم ۸۰ درصد افزایش قیمت ارز منشأ داخلی دارد
- پزشکیان: بهجای بیگانگان، مردم را محور قرار دهیم
- انهدام پهپاد ارتش سعودی بر فراز یمن
- نفت در بازار جهانی به بالای ۱۰۰ دلار رسید
- موج بارشی جدید در راه است
به گفته سناتور رند پاول ایران تافته جدا بافته ای از برخی کشورها از جمله پاکستان و چین که پیشتر اتمی شدند و آمریکا توانسته است آنها را تحمل کند، نیست.


