آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

آخرین اخبار سایت

تاریخ انتشار: یکشنبه, 12 بهمن 1392 ساعت 15:10

تصویب دوباره قانونی که 18 سال پیش تصویب شده بود !

هیئت دولت در حالی هشتم بهمن ماه شرایط جدید شماره گذاری خودرو در کشور را ابلاغ کرده است که این قانون از سال 1374 در کشور در حال اجرا است و مصوبه جدید هیچ وجه جدیدی ندارد.

به گزارش خبرنگارمهر، روز گذشته سایت دولت در خبری اختصاصی از تصویب مصوبه جدید دولت برای شماره گذاری خودروها در کشورخبر داد. در این مصوبه پلیس راهنمایی و رانندگی در حالی ملزم به اخذ تاییدیه حفاظت محیط زیست به ترتیب در مورد کیفیت و آلایندگی نسبت به شماره گذاری خودرو اقدام کند. در مصوبه جدید  آمده است هیئت وزیران اصلاح   بصره (2) ماده (3) آیین نامه اجرایی قانون ارتقاء کیفی تولید خودرو و سایر تولیدات صنعتی موضوع تصویب نامه شماره 204961/ت45123ه مورخ 15/09/1389 نیروی انتظامی را موظف کرد تا پس از اخذ تائیدیه سازمانهای ملی استاندارد و حفاظت محیط زیست به ترتیب در مورد کیفیت و آلایندگی نسبت به شماره گذاری خودرو اقدام کند.

بر این اساس هیئت دولت بنا به پیشنهاد وزارت صنعت، معدن و تجارت و به استناد تبصره (1) ماده (4) قانون ارتقا کیفی تولید خوردو و سایر تولیدات صنعتی مصوب 1389 تصویب کرد تا متن زیر جایگزین تبصره (2) ماده (3) آیین نامه اجرایی قانون ارتقاء کیفی تولید خودرو و سایر تولیدات صنعتی شود:

تبصره 2-نیروی انتظامی موظف است پس از اخذ تاییدیه سازمانهای ملی استاندارد ایران و حفاظت محیط زیست به ترتیب در مورد کیفیت و آلایندگی نسبت به شماره گذاری خودرو اقدام کند.

قبل از این شماره گذاری خودرو توسط نیروی انتظامی تنها با تاییدیه موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی امکان پذیر بود.

این در حالی است که پلیس راهنمایی و رانندگی براساس مواد 8. 9 و 10 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا مصوب سال 1374 مجلس شورای اسلامی، تبصره 2 ماده 2 آئین نامه راهنمایی و رانندگی مصوبه سال 1384 هیئت وزیران و ماده 3 آئین نامه ضوابط فنی واردات خودرو مصوب سال 82 هیئت وزیران ملزم به اخذ تاییدیه سازمان حفاظت محیط زیست است و تاکنون خودروهایی که علاوه بر تاییدیه استاندارد مجوز سازمان حفاظت از محیط زیست را اخذ کرده اند از سوی پلیس شماره گذاری شده اند.

به نظر می رسد بهتر است مسئولان بررسی لوایح به جای گرفتن وقت هیئت دولت برای تصویب دوباره قوانین کشور و ذوق زدگی از تصویب آن به فکر طرح های جدید برای ارتقا ایمنی و کاهش آلایندگی باشند.

965 نمایش

نظر دادن