آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 09 بهمن 1392 ساعت 08:52

اظهارات دو وزير سابق بهداشت درباره انتشار ليست پزشکان زيرميزي بگير

دکتر عليرضا مرندي و دکتر مسعود پزشکيان، دو تن از وزراي اسبق بهداشت، در واکنش به انتشار ليست پزشکان زيرميزي بگير، اين اقدام را در راستاي برخورد با افراد سودجو عنوان کردند.

دکتر عليرضا مرندي وزير اسبق بهداشت و عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس، با بيان اينکه برخي‌ها نبايد گناه پزشکان خاطي را بپوشانند، گفته است که دفاع از زيرميزي‌بگيران کم‌عقلي است زيرا اين افراد آبروي پزشکان را زير سئوال برده‌اند.

وي با اشاره به انتشار ليست پزشکان دانه‌درشت زيرميزي بگير، با يادآوري اينکه وزارت بهداشت ليست پزشکان زيرميزي بگير را به رئيس کميسيون بهداشت و درمان مجلس داده است، عنوان داشته که اين مسئله از اواخر وزارت دکتر لنکراني و اوايل وزارت دکتر وحيد دستجردي مطرح بود که يک ليست شامل پزشکان زيرميزي بگير که تخلفات بيشتري دارند، تهيه شود. بنابراين، ليستي که مجلس ارائه کرده از سوي وزارت بهداشت تهيه شده است و اگر اشتباهي نيز در اين ليست وجود دارد بايد وزارت بهداشت آن را اصلاح کند.

مرندي معتقد است که وقتي برخي افراد و اين پزشکان اشتباهات مالي مي‌کنند و خودشان هم معتقد بر اين هستند که همين وضعيت را ادامه خواهند داد و قانون را رعايت نخواهند کرد نمي‌توان به آنها گفت ناز شستتان. اين افراد آبروي پزشکان را برده‌اند و متأسفانه الگو براي ديگران مي‌شوند و برخي نيز مصاحبه مي‌کنند که زيرميزي حق آنهاست، بنابراين کساني که از زيرميزي بگيران دفاع کنند کم‌عقل هستند. زيرميزي يک گناه بزرگ است که اجحاف بر نظام و مردم مي‌شود.

عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس از وزارت بهداشت و سازمان نظام‌پزشکي به‌ عنوان پاسبا‌ن‌هاي حوزه سلامت نام برد که موظف هستند جلوي اين افراد را بگيرند و نبايد خطاي اين پزشکان را بپوشانند.

مرندي افزود: اين مشکل سالهاست که مطرح بود، شايد ناعادلانه بودن تعرفه‌ها يکي از پيش‌زمينه‌هاي اين معضل است ولي ما پزشکاني داريم که درآمدهاي ميلياردي دارند ولي ماليات نمي‌دهند و درصدي از اين درآمدهاي آنان نيز مربوط به دريافتهاي غيرمتعارف است و اين در حالي است که با شهامت نيز از کار غلط خود دفاع مي‌کنند.

همچنين دکتر مسعود پزشکيان وزير بهداشت دولت هشتم و عضو کميسيون بهداشت و درمان مجلس با تاکيد بر اينکه منافع برخي‌ها در اخذ زيرميزي از بيمار به حدي گسترده است که به همين راحتي دست از انجام چنين تخلفاتي نمي‌کشند، گفت: به طور حتم اشخاصي که ناظر هستند بايد پاسخگو باشند که چرا تاکنون با وجود اطلاع از چنين پديده‌ شومي برخورد قاطع و جدي صورت نگرفته است و در برابر اين اتفاقات سکوت اختيار کرده‌اند.

وي با اشاره به انتشار اسامي ليست پزشکان زيرميزي‌بگير افزود: امروزه افرادي که خلاف قانون حرکت مي‌کنند دائما داد و بيداد راه مي‌اندازند به گونه اي که وضعيت به نحوي شده که افرادي که با درستي به کار خود ادامه مي‌دهند، بايد جوابگو باشند.

پزشکيان با بيان اينکه در کشوري مانند آمريکا اگر چنين پديده‌اي رخ دهد پزشک متخلف از طبابت محروم مي شود، ادامه داد: ممکلت داراي چارچوب و قانون است و پزشکاني که قانون را زيرپا گذاشته و بيمار را به چشم کالايي در نظر مي گيرند نبايد به عنوان پزشک معرفي شوند تا ديگر پزشکان بدنام نشوند.

وي تصريح کرد: به طور حتم اگر فردي چارچوب قانوني را رعايت نکند و نسبت به حقوق مردم بي‌اعتنا باشد حاکميت بايد با آن برخورد کند و اگر در اين ميان کوتاهي صورت گرفته همه مسئولان اعم از مجلس، قوه قضاييه و وزارت بهداشت مقصر هستند.

وزير اسبق بهداشت با تاکيد بر اينکه هيچ‌کس نمي‌تواند خود را جدا از قانون بداند، گفت: همه موظف به رعايت قانون هستند و اگر هم مشکلي در قانون وجود دارد بايد آن را اصلاح کنيم نه اينکه جدا از قانون و خلاف مقررات عمل کنيم.

پزشکيان درباره برخي مخالفتها مبني بر امتناع از انتشار اسامي پزشکان زير‌ميزي‌بگير تاکيد کرد: متاسفانه منافع برخي‌ها به حدي وسيع و گسترده است که به همين راحتي دست از انجام چنين تخلفاتي نمي‌کشند.

وي با يادآوري انتقادات رئيس سازمان نظام پزشکي و معاونان وزير بهداشت درباره انتشار اسامي پزشکان زيرميزي‌بگير افزود: بايد از اين افراد پرسد چرا مجري قانون خلاف قانون عمل مي‌کند. به راستي اگر چنين تخلفاتي وجود داشته پس چرا تاکنون برخورد جدي براي جلوگيري از آن صورت نگرفته است؛ نظام پزشکي بايد پاسخ دهد که چرا اين سازمان نسبت به اين تخلفات بي‌تفاوت بوده است.

پزشکيان ادامه داد: اشخاصي که ناظر هستند بايد پاسخگو باشند که چرا تاکنون با وجود اطلاع از چنين پديده‌ شومي برخورد قاطع و جدي صورت نگرفته است و در برابر اين اتفاقات سکوت اختيار کرده‌اند.

در همين حال محمدحسين قرباني سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس، از اتخاذ دستورالعمل ضربتي براي برخورد با پديده زيرميزي خبر داد و گفت: قرار است با همت وزير بهداشت و کميسيون بهداشت و درمان مجلس دستورالعمل اجرايي براي برخورد با پديده زيرميزي نوشته و به طور سريع اجرايي شود.

وي با مستندخواندن اسامي ليست پزشکان زيرميزي‌بگير، تصريح کرد: قرار شد با اتخاذ تدابيري درست، دستورالعمل اجرايي براي برخورد با پديده زيرميزي نوشته شود تا به طور سريع قابليت اجرايي به خود گيرد.

سخنگوي کميسيون بهداشت و درمان مجلس گفت: اميد است وزارت بهداشت به وظيفه خودعمل کرده و با در نظر گرفتن تدابيري درست و ضربتي با پديده شوم به طور جدي برخورد کند.

1646 نمایش

نظر دادن