
حجتالاسلام محسن غرويان در گفتوگو با پايگاه خبري- تحليلي اميد با اشاره به نامه جمعي از طلاب قم به آيتالله محمد تقي مصباح يزدي و در خواست آنها از وي براي دخالت نکردن در مسائل سياسي به دليل نداشتن درک درست از مسائل سياسي گفت:آيت الله مصباح يزدي شان علمي بالايي دارند،ايشان استاد ما هستند و به جهت بعد علمي و استفادهاي که از ايشان کرديم،بنده براي ايشان احترام قائلم.
اين مدرس حوزه تصريح کرد:اما در مورد مشي سياسي و ورد به حوزه سياست معتقدم ايشان و بزرگاني همانند وي بهتر است در مسئله انتخابات به طور جزئي وارد نشوند و از بردن نام افراد و حمايت از اشخاص و ترغيب مردم براي راي دادن به يک فرد خاص پرهيز کنند،بهتر است يکسري ارشادات کلان و کلي داشته باشند و انتخاب مصداق را به عهده خود مردم بگذارند.
وي با بيان اينکه افراد متغيرند و امروز يک طورهستند و در آينده عقايدشان عوض مي شود،گفت:ما اين مسئله را در مورد آقاي احمدينژاد ديديم.
غرويان با بيان اينکه درآن زمان در جلسهاي شاهد بودم که آيتالله مصباح در حمايت از آقاي احمدينژاد از قول آقاي تهراني نقل کردند که در اهواز کسي در خواب ديده که امام زمان(عج) گفته است به آقاي احمدي نژاد راي دهيد،ادامه داد: حالا مي بينيم که وضعيت آقاي احمدينژاد به اين شکل درآمد و اين براي آيتالله مصباح و براي امام زمان خوب نيست،اگر اين احمدينژاد انتخاب امام زمان بوده است الان که اين وضعيت شده است براي امام زمان خوب نيست.
شاگرد سابق آيت الله مصباح يزدي تاکيد کرد: همانطور که مقام معظم رهبري ميفرمايند راي من را هيچ کس نمي داند،بزرگان ما هم تنها موازين شرعي و معيارهاي انتخاب را براي مردم بيان کنند اما تعيين مصداق را به عهده خوشان بگذارند تا تغيير و تحولاتي که در افراد رخ مي دهد به موقعيت و شان آن بزرگان آسيب وارد نکند.
وي افزود: شان و آبروي بزرگان ما بايد خرج شود اما براي اسلام و براي ارزشهاي اخلاقي نه براي يک فرد، شخص و حزب و گروه.به نظر من اين آقايان مثل ساير مراجع و بزرگان بايد طوري حرف بزنند و به مسائلي ورود پيدا کننده که اشرف به همه گروه ها و دستجات مختلف داشته باشد.
غرويان همچنين در پاسخ به اين سوال که منظور از اينکه گفته ميشود سعيد جليلي کانديد حاکميت است به چه معناست و آيا اين مسئله به نفع نظام است که يک شخص به عنوان کانديد مورد حمايت رهبري در اذهان ديده شود؟و آيا اين موجب دلسردي مردم از تاثير گذار بودن راي شان در نتيجه انتخابات نميشود،گفت:بايد ببنيم اين نقشه ها را چه کسي ميکشد و اين حرفها را چه کساني شايعه مي کنند.الان خيلي اعتمادي به اين حرفها نيست،اينکه ميگويند کانديداي حاکميت فلاني است خودش يک نوع طراحي و نقشه است براي اينکه آن فرد را در سر زبانها بياندازند.اين از آن ترفندهاي تبليغاتي است.
وي يادآورشد:رهبري فرمودند ملاک ما براي مطلع شدن از نظر رهبري بايد حرف هاي صريح و شفاف ايشان باشد و ايشان هم که فرمودند راي من را هيچ کس نمي داند،و تاکيد کردندهمه سليقه ها شرکت کنند.
غرويان با بيان اينکه حاکميت در حقيقت مردم هستند،ادامه داد: اين مردم هستند که با راي خود رئيس جمهور را معلوم مي کنند،همانطور که امام فرمودند و مقام معظم رهبري نيز تاکيد دارند،حاکميت همان راي اکثريت مردم است .
وي تاکيد کرد:اين حرف ها نوعي القاء و تبليغ و جريانسازي به نفع يک فرد و گروه خاص است و ما بايد هشيار باشيم و مردم هم فريب اين نوع القائات را نخورند.
به گفته غرويان در انتخابات 4 سال قبل و 8 سال قبل هم همينطور جريان سازيها و القائات صورت گرفت و از مفاهيم ديني مثل خواب امام زمان استفاده شد و سرانجامش هم اين شد که الان مي بينيم.
وي در پايان هشدار داد:مردم براساس حرفهاي متشابه عمل نکنند،محکمات فرمايشات رهبري و امام (ره) در دست است و مردم بر اساس همان حرکت کنند.


