آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 14 مرداد 1405 ساعت 18:00

کویت دستور تعطیلی تنها مدرسه ایرانی را صادر کرد

به ادعای یک منبع در وزارت آموزش کویت، مقام‌های کویتی دستور تعطیلی تنها مدرسه ایرانی این کشور را صادر کرده‌اند.

به گزارش آخرین نیوز، یک منبع در وزارت آموزش کویت به خبرگزاری فرانسه گفت گه مقام‌های این کشور دستور تعطیلی یک مدرسه ایرانی در کویت را صادر کرده‌اند.

منبع مذکور دلیلی برای تعطیلی تنها مدرسه ایرانی کویت ارائه نکرد؛ اما کویت از کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا در منطقه است که در جریان جنگ، این پایگاه‌ها بارها برای حمله به ایران مورد استفاده قرار گرفته است.

ایران هم در پاسخ به این تجاوزات، مقر نیروهای آمریکایی در کویت را هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داده است.

در متن تصمیمی که خبرگزاری فرانسه می‌گوید آن را مشاهده کرده، آمده است «وزیر آموزش (کویت) تصمیم لغو مجوز آموزشی مدرسه خصوصی ایرانی و تعطیلی آن را صادر کرده است».

بر اساس این تصمیم، پذیرش دانش‌آموز جدید برای سال تحصیلی آینده متوقف شده و وزارت آموزش کویت از والدین خواسته فرزندان خود را به مدارس دیگر منتقل کنند.

اخیراً هم کویت اقدام به بازداشت چهار شهروند ایرانی کرده بود. سخنگوی وزارت خارجه اسماعیل بقائی در واکنش گفته بود که چهار شهروند ایرانی توسط کویت به صورت ناموجه دستگیر شدند و از این که مقامات کویتی از ایفای تعهداتشان طبق معاهدات بین‌المللی طفره ‌می‌روند، ابراز تاسف کرده بود.

6 نمایش

نظر دادن