آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

لوازم ضروری کمپینگ

دانلود رمان

دانلود رمان شوهر آهو خانم

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 20 ارديبهشت 1392 ساعت 07:01

پیغام آیات عظام سیستانی و وحید به هاشمی رفسنجانی در مورد انتخابات

این حرف‌ها را تایید نمی‌کنم و تاکید می‌کنم که درباره محتوای این دیدار مصاحبه‌ای نداشته‌ام.

محمد هاشمی تکذیب کرد

به گزارش آخرین نیوز، یک سایت در خبری مدعی شد که دو تن از آیات عظام تقلید در پیام های جداگانه ای ، نظر مثبت خود را در مورد کاندیداتوری هاشمی اعلام کرده اند اما این در حالی است که محمد هاشمی درباره مطالبی که به نقل از وی در برخی رسانه‌ها مبنی بر دعوت آیت‌الله سیستانی از هاشمی رفسنجانی برای کاندیداتوری منتشر شده است، گفت: این حرف‌ها را تایید نمی‌کنم و تاکید می‌کنم که درباره محتوای این دیدار مصاحبه‌ای نداشته‌ام.

دفتر آیت الله وحید تکذیبیه فرستاد

از سوی دیگر نیز دفتر آیت الله وحید خراسانی با انتشار اطلاعیه ای اخبار موجود در رسانه ها مبنی بر دعوت برای کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی را تکذیب کرد.

 

سایت انتخاب مدعی شد:

محمد هاشمی، برادر و رییس دفتر آیت الله هاشمی رفسنجانی که به تازگی برای سفر زیارتی به کشور عراق سفر کرده بود با آیت الله العظمی سیستانی نیز دیدار داشته است.

آیت الله سیستانی در این دیدار کوتاه با برادر آیت الله هاشمی رفسنجانی از او می خواهد تا پیغام ایشان را به رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام برساند که «حضور ایشان در انتخابات ریاست جمهوری ایران در راستای رونق امور مسلمین و به نفع شیعیان ایران و جهان است» در این دیدار آیت الله سیستانی حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی را مثبت ارزیابی کرده اند.

از سوی دیگر آیت الله حسین وحید خراسانی از مراجع عظام تقلید در قم که پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم کمتر به مسایل سیاسی ورود پیدا کرده، دیداری با علی مطهری نماینده مردم تهران داشته است.

این دیدار که به درخواست علی مطهری انجام شده به منظور مشورت با آیت الله وحید خراسانی درباره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بوده است.

علی مطهری در این دیدار بر لزوم حضور آیت الله هاشمی رفسنجانی در انتخابات پیش رو تاکید می کند و آیت الله وحید خراسانی نیز حضور آیت الله هاشمی در انتخابات را اتفاقی مثبت برای کشور ، نظام و مردم می خوانند.

خبرهای قطعی دیگری در مورد نقل قول حضرات آیات وحید و سیستانی و همچنین یکی دیگر از مراجع تقلید در مورد کاندیداتوری آیت الله هاشمی وجود دارد که در صورت صلاحدید از سوی دفاتر حضرات یا دفتر آیت الله هاشمی منتشر خواهد شد.

16720 نمایش

نظر دادن