آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 25 تیر 1402 ساعت 09:18

کودکان «سرچهار راه‌ها» شبکه‌ای و مافیایی هستند!

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران در مورد موضوع کودکان کار به نکات مهمی اشاره کرد و گفت: اقتصاد کف خیابانی با درآمدهای سرشار، با نوع دوستی و تحریک احساسات مردم شکل گرفته است و سرشبکه های این مافیا از آن استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، احمد احمدی صدر با بیان اینکه ما باندها و مافیایی را در کشور داریم که کودکان را در خیابان جمع می‌کنند و اقتصاد خیابان را ساماندهی می‌کنند، افزود: البته بخشی از این کودکان هم به صورت منفرد به خیابان‌ها می‌آیند.

وی ادامه داد: ما در شهرداری تهران قرارگاه اجتماعی تهران را تشکیل داده ایم. طرحی هم ساماندهی شد و ۱۵ الی ۱۶ نهاد متولی کودکان کار باید آن را اجرا می‌کردند، ولی ما با خلأ و چالشی رو به رو شدیم، این دستگاه‌ها باید زیر نظر فرماندهی واحد به یک نهاد پاسخگو می‌بودند، ولی این اتفاق رخ نداد.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی با طرح سوالی تأکید کرد: شهرداری در سال‌های گذشته ۷۰۰۰ کودک کار را ساماندهی کرد، اما چند هزار کودک کار نسبت به ۵ سال گذشته کاهش پیدا کرده است؟

وی افزود: از ۲۵ سال قبل تاکنون در تهران در حوزه کودکان کار مدیریت واحد نداشته ایم. پیشنهاد آقای زاکانی شهردار تهران این بود که در قرارگاه اجتماعی تهران تمام دستگاه‌ها کنار هم بنشینند و این مسئله را پیش ببرند. در زمینه معتادان متجاهر ۸۰ درصد مصوبات اجرا شد و باید همین شیوه در زمینه کودکان کار هم ایجاد شود. رئیس محترم جمهوری به این دلیل نمایندگی ویژه را به شهردار تهران داده اند که شهرداری در میدان حضور دارد و این قرارگاهی که تشکیل شده یک ابزاری می‌خواهد که دستگاه‌های متولی، ملزم به پاسخگویی به رئیس جمهوری باشند.

احمدی صدر ادامه داد: مسئله کودکان کار یک مسئله عادی نیست، شهرداری تهران به این جهت به میدان آمده است تا این مشکل را حل کند. نمایندگی ویژه را به این جهت به شهرداری دادند که مدیریت واحد در حوزه کودکان کار را داشته باشیم. رییس محترم جمهوری در سه حوزه کودکان کار، متکدیان و معتادان متجاهر شهردار محترم تهران را به عنوان نماینده ویژه تعیین کردند تا این مشکلات حل شود.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، وی که در یک برنامه تلویزیونی سخن می گفت، افزود: طرح استعدادیابی و حرفه آموزی کوتاه مدت ۶ ماهه، میان مدت یک سال تا یک سال و نیم سال و بلند مدت ۳ سال را طراحی کرده ایم. اگر شهرداری این اجازه را داشته باشد که وسط میدان بیاید ۳ ساله بحث کودکان کار و خیابان را جمع می‌کند. بالای ۷۰ درصد کودکان سر چهار راه‌ها شبکه‌ای و مافیایی هستند، ما با این سر شبکه‌ها برخورد جدی و سلبی خواهیم کرد.

304 نمایش

نظر دادن