تهران - سخنگوی وزارت نفت بر وجود ظرفیت تولید نفت خام کشور در سطح، چهار میلیون و 200 هزار بشکه در روز تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، ˈعلیرضا نیکزاد رهبرˈ روز چهارشنبه در حاشیه آیین گشایش هجدهمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران گفت: ظرفیت کنونی تولید نفت خام ایران چهار میلیون و ٢٠٠ هزار بشکه در روز است و ما هم اکنون به اندازه نیاز بازارهای جهانی نفت عرضه می کنیم.
وی همچنین درباره بهای مطلوب نفت در بازارهای جهانی گفت: بهای نفت خام ١٠٠ تا ١٢٠ دلار برای هر بشکه مطلوب است.
سخنگوی وزارت نفت در باره تحولات بازارهای جهانی نفت خام و افت اخیر قیمت نفت گفت: ایران دارای ذخایر استراتژیک نفت خام است و علاوه بر کنترل بهای نفت توان مدیریت بازارهای جهانی این ماده را دارد.
هجدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی از 29 فروردین تا اول اردیبهشت 1392 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.


