آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 04 اسفند 1397 ساعت 14:36

اولین پست رامبد جوان درباره دخترش +عکس

رامبد جوان در صفحه شخصی خود اولین پست خود را درباره فرزند دخترش منتشر کرده و ابراز خوشحالی کرد.

چندی پیش خبر بچه‌دار شدن رامبد جوان و نگار جواهریان توسط جواهریان در صفحات مجازی منتشر شد. صبح امروز هم رامبد جوان بازیگر و کارگردان تلویزیون و سینما اولین پست اینستاگرامی خود را در خصوص این خبر منتشر کرده و ابراز خوشحالی کرد.

رامبد جوان در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت:

" سلام به شما رفقای عزیزم.

چند وقته که من و نگار خوشحالیم از دختری که در راهه و هنوز نیومده روزگارمون رو پرنور کرده.می‌گن مردا تا دختر نداشته باشن معنی پدر بودن رو نمی‌فهمن چه شود. آرزو می‌کنم همه‌ی بچه‌ها در سلامت و امنیت و برکت زندگی کنن.

قصدم از این پست به غیر از تشکر از همه‌ی شما و دعاهاتون و تبریک‌هاتون و شاکر بودن به خاطر دخترک جوان اینه که بگم زندگی برای من یعنی تلاش کردن و تلاش کردن و تلاش کردن و جنگیدن و عشق ورزیدن و تلاش کردن و مهربانی کردن و تلاش کردن و انگیزه داشتن و انگیزه ایجاد کردن و تلاش کردن و خلق کردن و تلاش کردن و لذت بردن از این جهان و احترام گذاشتن به تلخی‌ها و تلاش کردن و تلاش کردن و درک کردن ضعف‌هامون و پروروندن قدرت‌ها واستعدادهامون و دوست داشتن دیگران و تلاش کردن و زمین خوردن و دوباره برخاستن و تلاش کردن و حق دادن به همه‌ی موجودات حتی اگه سخت باشه دوست داشتنشون و حتی اگهدوستت نداشته باشن و باز تلاش کردن و تلاش کردن و.... و در آخر اینکه وقتی تصمیم می‌گیری کودکی رو به این دنیا بیاری یعنی باز هم تلاش کردن برای زندگی کردن.

من و نگار هردومون به تلاش کردن و احترام گذاشتن به این جهان با همه‌ی معنی‌هاش اعتقاد داریم برای همین معتقدیم بچه‌ها مهمترین و باارزش‌ترین معنای این زندگی و جهانن و وجودشونیعنی زندگی ادامه داره. ورود همشون به این زندگی سخت ولی مهم رو قدر می‌دونیم.

پ.ن: احتمالاً بعضی‌ها خواهند گفت چرا از اوضاع بد اقتصادی و حال بد و اضطراب نمی‌گیم. چشم می‌گیم؛ ای نم تلاش می‌کنیم بگیم. "

1239 نمایش

نظر دادن