آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 08 بهمن 1393 ساعت 09:18

وزارت اطلاعات با شایعه‌پراکنان در فضای مجازی برخورد می‌کند/ تکذیب خروج مدیرعامل یک بانک‌ خصوصی

  وزارت اطلاعات چهارشنبه شب با انتشار اطلاعيه اي، با بيان اينکه به تازگي برخي در فضاي مجازي با انتشار مطالب کذب به نقل از وزير اطلاعات، درصدد تشويش اذهان عمومي هستند، اعلام کرد که بيانيه ها و اظهارنظر سيدمحمود علوي فقط از طريق سايت اين وزارتخانه و رسانه هاي رسمي کشور منتشر مي شود.

متن اطلاعيه وزارت اطلاعات به اين شرح است:

به آگاهي ملت شريف ايران مي رساند، متاسفانه به تازگي برخي افراد در فضاي مجازي و شبکه هاي اجتماعي با اهدافي که وزارت اطلاعات اشراف کافي بر آنها دارد، درصدد تشويش اذهان عمومي هستند.

در ادامه اين اطلاعيه آمده است: به طور مثال در برخي از اين شبکه ها، نقل قول هايي از سيدمحمود علوي وزير اطلاعات مبني بر «خروج مديرعامل يکي از بانک هاي خصوصي از کشور» منتشر شده که از اساس کذب محض است.

وزارت اطلاعات وظيفه دارد با اقدامات اطلاعاتي و شناسايي، با توليد و منتشرکنندگان اين شايعات که قصد برهم زدن فضاي عمومي و امنيت کشور را دارند، به شدت برخورد کند و نتايج آن را به اطلاع مردم برساند.

اين اطلاعيه افزود: بيانيه ها و اظهارنظر وزير اطلاعات فقط از طريق سايت اين وزارتخانه و رسانه هاي رسمي کشور منتشر مي شود.

براساس اين اطلاعيه، وزارت اطلاعات پيگيري قانوني انتشار اخبار نادرست و خلاف واقع را که موجب تشويق اذهان عمومي مي شود، براي خود محفوظ مي داند.

1721 نمایش

نظر دادن