https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 01 مهر 1392 ساعت 18:40

سخنان آشتی جویانه اوباما: دنبال تغییر حکومت ایران نیستیم/ عدم حضور روحانی در هنگام سخنرانی

به روحانی نامه نوشتم و گفتم که به دنبال حل صلح‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران هستم. ما به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستیم و حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به رسمیت می‌شناسیم.اگر دو کشور بتوانند اختلاف نظر در مورد برنامه اتمی ایران را حل کنند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. او بر حق ایران در مورد دستیابی به فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌یی تأکید کرد.

به گزارش آخرین ، باراک اوباما با حضور در مجمع عمومی سازمان ملل سخنرانی خود را آغاز کرد.

وی گفت: آمریکا به دنبال تغییر حکومت ایران نیست.اوباما اضافه کرد: رهبر جمهوری اسلامی ایران فتوایی در مورد سلاح هسته ای صادر کرد و روحانی تأکید کرد که به دنبال تولید سلاح اتمی نیست. این سخنان می‌تواند آغازی برای به توافق باشد.

وی گفت: اظهارات آشتی‌جویانه ایران باید با عمل همراه باشد.رئیس جمهور آمریکا ادامه داد: به روحانی نامه نوشتم و گفتم که به دنبال حل صلح‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران هستم. ما به دنبال تغییر حکومت در ایران نیستیم و حق هسته‌ای صلح‌آمیز ایران را به رسمیت می‌شناسیم.

وی گفت: جان کری را مامور گفتگو با دولت ایران کرده ام.وی به تاریخچه اختلافات ایران و آمریکا، از جمله کودتای 28 مرداد و دخالت‌های آمریکا در ایران اشاره کرد و گفت که اگر دو کشور بتوانند اختلاف نظر در مورد برنامه اتمی ایران را حل کنند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد. او بر حق ایران در مورد دستیابی به فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌یی تأکید کرد.

اوباما اضافه کرد: حل معضل هسته‌ای ایران و همچنین کشمکش میان اسرائیل و فلسطینی‌ها، برای منطقه دارای نتایج مثبتی خواهد بود.حسن روحانی رئیس جمهور ایران در هنگام سخنرانی اوباما در سازمان ملل حاضر نشده و ظریف و عراقچی به عنوان نمایندگان ایران در سازمان ملل حضور دارند.

3190 نمایش

نظر دادن