آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

فالوور واقعی ایرانی

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 10 تیر 1402 ساعت 13:22

خضریان، نماینده مجلس: حسین سلاح‌ورزی از سوی وزارت اطلاعات ردصلاحیت شده بود

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: بنا بر گزارش‌های واصله، حسین سلاح‌ورزی به صراحت توسط وزارت اطلاعات جهت حضور در انتخابات اتاق بازرگانی ردصلاحیت شده بود.

به گزارش مهر، علی خضریان سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در خصوص اعلام نظارت کمیسیون متبوع خود بر انتخابات اخیر اتاق بازرگانی، اظهار داشت: با توجه به دریافت گزارش از برخی تخلفات در برگزاری انتخابات ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ اتاق بازرگانی ایران جلسه‌ای در کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با حضور دبیر انجمن نظارت بر انتخابات، نماینده وزارت صمت در انجمن نظارت بر انتخابات، معاون حقوقی و پارلمانی وزارت صمت و نمایندگان وزارت اطلاعات برگزار شد.

خضریان افزود: در این نشست به صورت مفصل به بررسی علل حضور حسین سلاح ورزی در انتخابات پرداخته شد و بنا بر گزارش‌های واصله، صلاحیت نامبرده به صراحت توسط وزارت اطلاعات جهت حضور در انتخابات رد شده بود و هیچ گونه تأییدی مبنی بر امکان حضور وی در انتخابات صادر نشده است. البته وی به دلیل تفسیر بخش حقوقی اتاق مبنی بر اخذ نامه رد صلاحیت خود توسط حراست وزارت صمت و نیز بعد از ۱۰ روز مقرر در آئین نامه انتخابات اتاق، در انتخابات شرکت کرد.

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم تصریح کرد: با وجود تذکر علنی نماینده وزارت صمت در انجمن نظارت و نیز تأکید مجدد نمایندگان وزارت اطلاعات، سلاح ورزی با استناد به تفسیر بخش حقوقی اتاق بازرگانی در نهایت در انتخابات شرکت می‌کند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به پیگیری‌های این کمیسیون از شورای عالی نظارت بر انتخابات، گفت: موضوع در شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی در حال بررسی است و رأی شورا پس از اتمام روند بررسی‌ها جهت ابطال انتخابات یا برگزاری مجدد انتخاب رئیس اتاق صادر خواهد شد.

خضریان تأکید کرد: بنا بر کلیه شواهد بررسی شده و تأیید نمایندگان دستگاه‌های امنیتی هیچ گونه تأکیدی از هیچ یک از مقامات رسمی کشور در خصوص تأیید صلاحیت سلاح ورزی صورت نگرفته و نامبرده صراحتاً جهت حضور در انتخابات رد صلاحیت شده بوده و گمانه زنی‌های فضای مجازی در این راستا کاملاً مردود است و به نظر می‌رسد به منظور تسویه حساب‌های سیاسی یا به منظور فضاسازی جهت ابقای غیرقانونی وی بر این مسند به واسطه نسبت دادن دروغ وی به مقامات ارشد دولت است.

وی اظهار داشت: کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی به دقت روند بررسی به این تخلف صورت گرفته در اتاق بازرگانی را تا حصول نتیجه پیگیری و گزارش‌های لازم را به مردم ارائه خواهد کرد.

239 نمایش

نظر دادن