https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: یکشنبه, 26 آذر 1401 ساعت 07:49

جزییات تکمیلی از درگیری بین زندانیان مواد مخدر زندان کرج

رییس کل دادگستری استان البرز درباره درگیری بین زندانیان مواد مخدر زندان البرز جزئیات تکمیلی را بیان کرد.

خبرگزاری میزان نوشت: حسین فاضلی هریکندی در مورد این اتفاق گفت: در زمان درگیری بین زندانیان بند مواد مخدر، نیروهای یگان حفاظت زندان برای پایان دادن به درگیری، زندانیان را به سمت هواخوری زندان هدایت کرده است.

وی افزود: در این حین یکی از زندانیان به علت پرتاب سنگ از سوی زندانیان دیگر جان خود را از دست داده است و چند نفر از زندانیان نیز زخمی شده‌اند که به دلیل سطح پایین جراحت از سوی بهداری زندان اقدامات درمانی لازم برای آنها انجام شده است.

رئیس کل دادگستری استان البرز بیان کرد: ۲ نفر از زندانیان که وضعیت درمانی آن‌ها احتیاج به شرایط بیمارستانی داشت برای درمان به بیمارستان اعزام شده‌اند.

فاضلی هریکندی اظهار کرد: هیچ درگیری و تخریبی در داخل بندهای زندان رخ نداده است و درگیری بین زندانیان محدود به هواخوری بوده است.

این گزارش حاکی است هم اکنون اوضاع زندان ارام است و زندانیان بند مواد مخدر در حال تماس با خانواده هایشان هستند.

ندامتگاه مرکزی کرج یکی از چهار زندان مستقر در کرج است.

449 نمایش

نظر دادن