به گزارش آخرین نیوز به نقل از ان بی سی، «جسیکا دریک» یازدهمین زن آمریکایی در یک کنفرانس خبری دونالد ترامپ را متهم به پیشنهاد روابط غیراخلاقی کرد.
وی در این کنفرانس خبری که به همراه وکیلش حاضر شده بود گفت که دونالد ترامپ در ازای دریافت پول به وی پیشنهاد روابط غیرمشروع داده است.
وی گفت: ترامپ وی را در ازای دریافت ۱۰ هزار دلار برای روابط غیراخلاقی به جت اختصاصی خود دعوت کرده است.
جسیکا دریک همچنین افزود که در سال ۲۰۰۶ ترامپ ۲ بار بدون اجازه و رضایتش به وی دست زده و او را لمس کرده است.
این یازدهمین نفری است که دونالد ترامپ نامزد جنجالی جمهوریخواهان را به داشتن روابط غیراخلاقی با زنان در آمریکا متهم میکند.
جسیکا دریک با اشاره به اینکه به دنبال شهرت نیست گفت که به خاطر همبستگی با زنان آمریکا حاضر شدم این اظهارات را علیه ترامپ بیان کنم.
پیش از این ۱۰ زن دیگر دونالد ترامپ را به تعرض جنسی علیه خود متهم کرده بودند.
منبع: خبرگزاری دانشجو


