آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: جمعه, 24 تیر 1395 ساعت 13:57

علت پارگی پلک نوزاد نطنزی اعلام شد

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: فتال لاسریشن یا زخم‌های زایمانی با علل مختلف در حین سزارین در یک تا سه درصد نوزادان در بهترین مرکز فوق تخصصی جهان گزارش شده و اغلب غیرقابل اجتناب است.

تصویر علت پارگی پلک نوزاد نطنزی اعلام شدبه گزارش ایسنا ، چهار روز قبل در بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز طی یک عمل جراحی سزارین ، نوازد پسر متولد شده در پلک تحتانی چشم چپ دارای زخمی به طول ۳ تا ۴ میلیمتر با عمق کم و هماتوم خفیف پلک تحتانی متولد می شود.

دکتر اصغری، رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این باره گفت: علت وقوع حادثه پارگی پلک نوزاد در بیمارستان نطنز به احتمال زیاد ناخن نوزاد بوده که در حین عمل به علت فورس وارد شده پلک را پاره کرده است.

وی افزود: پارگی پلک نوزاد حدود سه میلی متر و در حد پوست بوده و با توجه به ویزیت چشم پزشکی، در حد آسیب ملتحمه نبوده است.

وی افزود: در بدو تولد، نوزاد توسط پزشک متخصص کودکان و متخصص بیهوشی معاینه و صرفا جهت بررسی بیشتر به بیمارستان فوق تخصصی چشم فیض اصفهان ارجاع می شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: بعد از معاینه توسط یکی از اساتید گروه چشم پزشکی و حصول اطمینان از سالم بودن چشم نوزاد و ملتحمه، زخم مذکور توسط خود استاد ترمیم می شود.

وی ادامه داد: بنا به اظهار پزشک مذکور لبه های زخم مضرس بوده و به آسیب ناشی از تیغ بیستوری شباهت نداشته است و پوزیشن نوزاد در هنگام تولد نیز ارتباط زخم مذکور با تیغ جراحی را نامحتمل می‌کند و احتمالا با توجه به شرح حال و معاینه، زخم ناشی از آسیب ناخن دست در حین عمل حادث شده است .

اصغری گفت: تعیین علت دقیق حادثه توسط کارشناسان نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در حال پیگیری است اما لازم به ذکر است فتال لاسریشن یا زخم های زایمانی با علل مختلف در حین سزارین در یک تا سه درصد نوزادان در بهترین مرکز فوق تخصصی جهان گزارش شده و اغلب غیرقابل اجتناب است .

وی تصریح کرد: کسانیکه علاقمند به اطلاعات بیشتری هستند می توانند مقالات مربوط به این امر را مطالعه کنند و انتظار می رود رسانه ها از هرگونه اظهار نظری که مبتنی بر گزارشات علمی نباشد اجتناب کنند.

عیادت مسوولان درمانی نطنز از مادر و نوزاد

عصر روز گذشته رییس بیمارستان خاتم الانبیای نطنز، معاون درمان شبکه بهداشت نطنز، مدیر امور عمومی شبکه و مسوول بخش زایمان بیمارستان مذکور با حضور در منزل خانواده نوزاد از مادر و نوزادی که در ناحیه پلک چشم چپ آسیب جزئی دیده بود، پس از ترمیم و ترخیص از مرکز چشم پزشکی فیض عیادت کردند .

حال عمومی نوزاد خوب توصیف شده و در خصوص مراقبت های لازم برای مادر توصیه های لازم توسط پزشکان انجام شد.

همچنین معاون درمان شبکه بهداشت نطنز در این دیدار با اشاره به امکانات موجود و هماهنگی های انجام شده با متخصصین روانپزشکی و اطفال مقیم در منطقه، اطمینان داد در صورت نیاز به مشاوره و هر گونه مراقبت احتمالی مادر یا نوزاد، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.

1780 نمایش

نظر دادن