آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

هزینه دندانپزشکی 1405

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: شنبه, 14 آذر 1393 ساعت 14:45

نجات 6 نوزاد توسط بادیگارد مرتضی پاشایی! +تصویر

محسن نیری از اعضای تیم مراقبتی-تشریفاتی مراسم تشییع مرتضی پاشایی از نجات جان شش نوزاد و کودک که به علت ازدحام جمعیت در مراسم تشییع در حال خفگی بودند سخن گفت.

خبرگزاری میزان: محسن نیری از اعضای تیم مراقبتی-تشریفاتی مراسم تشییع مرتضی پاشایی از نجات جان شش نوزاد و کودک که به علت ازدحام جمعیت در مراسم تشییع در حال خفگی بودند سخن گفت.

محسن نیری که متولد 1365 است و در دو رشته ورزشی بدنسازی و کیک بوکسینگ فعالیت داشته است از جمله اعضای تیم مراقبتی از مراسم تشییع مرتضی پاشایی بوده است که به همراه 37 نفر دیگر مراقبت از این مراسم را برعهده داشته است.

نیری در گفتگو با محمدرضا جعفری در "همشهری جوان" درباره روز تشییع پاشایی گفته است: پنج شش نوزاد و کودک را که داشتند خفه می شدند بغل کردم و بردم روی استیج تا از فشار آدمها در امان باشند. مردم هم که این برخورد ما را می دیدند حمایت می کردند. ضمن اینکه ما همکاری خوبی با نیروی انتظامی داشتیم تا مراسم بخوبی برگزار شود.

نجات 6 نوزاد توسط بادیگارد مرتضی پاشایی!


پدر و مادر پاشایی را نجات دادیم

نیری ادامه میدهد: پدر و مادر پاشایی در میان جمعیت مانده بودند و چیزی نمانده بود که خدای نکرده خفه شوند اما ما سریع وارد عمل شدیم و از میان جمعیت نجاتشان دادیم.

ساعت 7 و نیم شب خبر دادند که جنازه باید دفن شود

این عضو تیم مراقبتی درباره زمان دفن پاشایی هم اضافه میکند: ساعت 7 و نیم شب به ما خبر دادند که جنازه باید دفن شود. مرتضی را از سردخانه تحویل گرفتیم. باز هم حداقل دو تا 3 هزار نفر جمعیت مانده بودند و به سختی بنده خدا را دفن کردیم.

4241 نمایش

نظر دادن