آپارات

آسیاتک

نیازمندی‌ها

مکمل‌های بدنسازی
پروتئین وی

خرید محصولات ارگانیک

شارژر فندکی

خرید ویلا خانه دریا

سئو سایت تضمینی

خرید بک لینک قوی

خرید رپورتاژ آگهی

دکتر پوست مشهد

سقف متحرک آلومینیومی

آموزش حضوری ارز دیجیتال در تهران

ثبت شرکت، برند و کارت بازرگانی

کتاب صوتی

خرید اکانت chatgpt

لوازم یدکی تالیسمان تهران

آموزش فارکس برای ایرانی ها

سرور اچ پی

کرم و سرم های مراقبت از پوست

اجاره خودرو در تهران

بهترین ارز دیجیتال

سکه پارسیان بهتر است یا سکه گرمی

خرید پکیج دیواری

توتون طبیعی آروماتو

خرید کادو دخترانه

6 خرداد

هاست وردپرس

خرید فالوور اینستاگرام

مودم فیبرنوری مخابرات

آلپاری

فروش سرور اچ پی ماهان شبکه

لوازم جانبی دستگاه تزریق

افزایش سرعت سایت

لابراتوار چاپ عکس نورقائم

خرید یخچال فریزر فروشگاهی

ارسال بار به ترکیه

خرید طلا با اجرت مناسب و بدون مالیات

فیلم دوبله فارسی

تعمیر لوازم خانگی

خیریه سرطان بنیاد همدلی | کمک به سرپرستان مبتلا به سرطان

سایت خرید طلا

ترندو

https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: سه شنبه, 18 آذر 1392 ساعت 09:53

مسئول اطلاعاتی پرونده ایران دراسراییل/ عکس

فردی با عنوان سیما شاین (Sima Shine) مسئولیت اصلی پیگیری های اطلاعاتی درباره ایران را در دولت غاصب صهیونیستی بر عهده دارد.

ایران هسته ای: برخی گزارش های دریافتی حکایت از آن دارد که فردی با عنوان سیما شاین (Sima Shine) مسئولیت اصلی پیگیری های اطلاعاتی درباره ایران را در دولت غاصب صهیونیستی بر عهده دارد.

وی که زنی حدودا ۶۰ ساله است، اکنون معاون یووال اشتاینیتز وزیر امور راهبردی و اطلاعاتی کابینه بنیامین نتانیاهو است.


وی در این وزارتخانه مسئولیت میز ایران را بر عهده دارد و آخرین اطلاعات درباره عملیات های رژیم صهیونیستی درباره ایران را دریافت می کند.

کارشناسان می گویند شاین همچنین در مرکزیت طراحی های اطلاعاتی علیه ایران مانند ترور، حمله سایبری و خرابکاری صنعتی قرار دارد.

وی که پیش از این از مسئولان مرکز بررسی های راهبردی موساد و همچنین عضو شورای امنیت ملی نخست وزیری بوده، علاوه بر موضوع هسته ای سایر مسائل مربوط به ایران از جمله ارتباط با گروه هایی مانند منافقین را هم مدیریت می کند.

شاین اخیرا مسئولیت هماهنگی در روابط اسراییل و عربستان سعودی درباره امور مرتبط با ایران را هم بر عهده گرفته است.

کارشناسان در تهران عقیده دارند وی یکی از اصلی ترین موتور های محرکه رادیکالیسم علیه ایران است و عقیده دارد ادامه پروژه تحریم مهم تر از هر چیزی حتی ساخته نشدن سلاح هسته ای از سوی ایران است.

1175 نمایش

نظر دادن