https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: پنج شنبه, 04 بهمن 1391 ساعت 08:44

عشق اول يك بازيگرتبديل به زن دوم شد! +عكس

ما يك طرح كلي داشتيم كه جزئيات در آن مشخص نشده بود. مثلا من نمي دانستم قرار است از نقطه آ به چه نقطه اي بروم. در قصه اوليه قرار بود من با عشق اولم روبرو شوم كه در قصه آن را به همسر دوم تبديل كردند تا مثلث عشقي ايجاد نشود. من حتي نمي دانستم قرار است با كدام همسر به خارج از كشور بروم!

به گزارش مهر، اميرحسين رستمي بازيگر نقش دكتر سامان در "دختران حوا" نسبت به حذفيات اين سريال از ابتداي ساخت تا پخش انتقاد كرد.
اميرحسين رستمي بازيگر "دختران حوا" كه كار خود در عرصه بازيگري را با نقشي منفي در فيلم سينمايي "رئيس" به كارگرداني مسعود كيميايي آغاز كرده، درباره حضور در يك نقش منفي ديگر اين بار در تلويزيون اظهار كرد: جالب اينكه دومين كارم "خاك آشنا" نيز كه براي بهمن فرمان آرا بازي كردم منفي بودم. اما با ورود به تلويزيون فضاي كارم تغيير كرد و آثاري كه در آنها ديده شدم، طنز بود.


http://avinyfilm.ir/attachment/2784590.jpg


وي افزود: در واقع كارم را در تلويزيون با "مرد هزار چهره" آغاز كردم و بعد از آن در "شمس المعماره" با شكور ظاهر شدم. بعد از آن توقف كردم و نقشي جدي در "وضعيت سفيد" ساخته حميد نعمت الله داشتم. "نون و ريحون" و "سه پنج دو" نيز آثاري بودند كه در ادامه با حسين سهيلي زاده در آنها همكاري داشتم.

اين بازيگر با اشاره به بازي در فيلم سينمايي "سورپرايز" كه امكان حضور در جشنواره امسال را نيافته است در اين باره توضيح داد: فيلم هاي با موضوع خيانت امسال در جشنواره فجر پذيرفته نشدند. در حالي كه كار ما يك ملودرام روانشناسانه بود كه تمي از خيانت داشت. اما در جمع بندي نهايي داراي پيام هاي مثبتي بود و بيس علمي داشت.

رستمي با بيان اينكه براي ماه رمضان حضور در يك سريال به او پيشنهاد شده بود، يادآور شد: همزمان براي حضور در سريال "دختران حوا" ساخته سهيلي زاده نيز دعوت شده بودم. او وقتي اشتياق مرا ديد اعلام كرد بار درام قصه بر دوش شخصيتي است كه ايفاي آن را به من مي سپرد.

وي در پاسخ به اينكه آيا در "دختران حوا" با فيلمنامه كامل، كار را شروع كرديد و شخصيت شما كاملا شكل گرفته بود يا خير، تصريح كرد: ما يك طرح كلي داشتيم كه جزئيات در آن مشخص نشده بود. مثلا من نمي دانستم قرار است از نقطه آ به چه نقطه اي بروم. در قصه اوليه قرار بود من با عشق اولم روبرو شوم كه در قصه آن را به همسر دوم تبديل كردند تا مثلث عشقي ايجاد نشود. من حتي نمي دانستم قرار است با كدام همسر به خارج از كشور بروم!

بازيگر نقش دكتر سامان در سريال "دختران حوا" اظهار كرد: من اولين نفري بودم كه با اين پروژه قرارداد بستم. جالب است برايتان بگويم بار اول سهيلي زاده به من گفت نقشي برايم در ذهن دارد و از من خواست فيلمنامه را بخوانم و من هم نقش مدنظرم را به او بگويم. نقشي كه من انتخاب كردم دقيقا هماني بود كه سهيلي زاده برايم در نظر گرفته بود.

وي ادامه داد: البته من اين شرط را داشتم كه نقش منفي بازي نمي كنم كه منفي هم تمام شود. از تكرار نقش ها هم بدم مي آيد. كسي كه در بازيگري مدام يك نقش را بازي مي كند و همان را ادامه مي دهد، به بازيگري مثل كارمندي نگاه مي كند. در حالي كه هنر مقوله اي است كه بر اساس غافلگيري شكل مي گيرد. تعداد نقش هاي مشابه شكور كه بعد از "شمس العماره" بازي در آنها را رد كردم، از دستم در رفته است. تعداد زيادي فيلم سينمايي براي نقش هاي مشابه نيز به من پيشنهاد شد.

رستمي با بيان اينكه از ابتدا تكليف نقش او و يكتا ناصر تا انتهاي سريال مشخص نشده بوده، تأكيد كرد: كار ما دو نفر خيلي سخت بود. چون تكليفمان را شش دانگ نمي دانستيم. خود من خبر نداشتم قرار است با همسر اولم باشم يا دومي. خط قصه هم تغيير پيدا مي كند. مثلا ميانه هاي كار مي فهميدم من محصول بهزيستي بودم. خب اين اتفاقات به درام قصه صدمه مي زند. در حالي كه ما مي توانيم قصه مان را بگوييم و بگذاريم مخاطب خودش نتيجه بگيرد كار چه كسي درست است و چه كسي نادرست.

اين بازيگر تصريح كرد: به اين شكل مخاطب به شخصيت من با چشم منفي نگاه مي كند. سامان در دوران دانشجويي عاشق كسي است كه در قصه زن دومش معرفي مي شود. آنها عشق و حق يكديگر بودند اما پدر دختر نمي گذارد به يكديگر برسند و او را به كانادا مي برد. بعدها اين خانم بر اساس يك اتفاق برمي گردد و مي خواهد عشق خود را پس بگيرد اما از يك طرف پدرش نيز ممكن است آن طرف به زندان برود و به پول نياز دارد و او بايد بين عشق و پدرش يكي را انتخاب كند.

وي با اشاره به اينكه نويسنده ها چيزي در يكي از قسمت هاي قصه مي كارند تا در قسمت هايي بعدي آن را برداشت كنند، گفت: اما وقتي كاشت حذف مي شود، قطعا برداشتي نيز نخواهيم داشت و فرمول ها از بين مي رود. مثلا چرا سامان همسري انتخاب كرده كه مثل عشق دوران جواني اش چشمان رنگي دارد؟ چرا سراغ فرد متفاوتي نرفته؟ اين نشان مي دهد او هنوز به عشق اولش پايبند و دنبال كسي بوده كه همان خصوصيات فيزيكي را داشته باشد.

رستمي خاطرنشان كرد: با حذفيات بيننده گمراه مي شود. مثلا نمي فهمد مشكل سامان با دكتر كه ايرج راد نقش آن را بازي مي كند چيست؟ مشكل دقيقا اين است كه سامان محصول پرورشگاه است. در قصه مي بينيم كه او نه پدر دارد نه مادر. دكتر اين را نمي پذيرد و تحقيرش مي كند. در حالي كه خود سامان معتقد است وقتي نه پدر پولداري داشته، نه خانواده اي، اينكه درس خوانده و دانشگاه قبول شده ارزشمند است. از طرفي دكتر هم فرصتي ايجاد كرده كه در بيمارستان او زودتر رشد كند اما اين موضوع دليل نمي شود كه كسي را تحقير كنيم.

وي با انتقاد از حذفياتي كه بر متن و بعدها قسمت هاي ساخته شده اعمال شد، تصريح كرد: ابتدا قرار بود سريال 45 قسمت باشد اما بعد به 34 قسمت تبديل شد. با اين حال زمان پخش ما نيز مدام به تعويق افتاد. در پخش هم كه چهار قسمت از كار را حذف كردند.

رستمي در پايان، تيتراژ ابتدايي و انتهايي "دختران حوا" را چكيد ه اي از زندگي دكتر سامان معرفي كرد.

12311 نمایش

نظر دادن