سارا خوشجمالفکري اظهار کرد: مدتها از ناحيه زانوي پاي چپ احساس درد ميکردم و با مراجعه به پزشک و گرفتن آزمايشات و عکسهاي لازم، مشخص شد که ACL و مينيسک پايم تا حد زيادي آسيب ديده است. پزشکم تجويز کرده دو تا سه ماه هيچگونه حرکات ورزشي را انجام ندهم تا وضعيتم بهتر شود، البته در راه رفتن عادي مشکلي ندارم و آب درماني و فيزيوتراپي ميکنم.
وي افزود: پزشکم گفته که زياد به پايم فشار نياورم، و حرکات تمريني سخت مثل رها کردن عضله، حرکات پرتابي و ضربهاي را انجام ندهم، چرا که ممکن است آسيب ديدگيام تشديد شود. به هر حال وقتي ديدم شرايط اين طور است و سلامتيام در خطر است در صحبتي که با کادر فني تيم ملي داشتم از حضور در اردوها انصراف دادم.
مليپوش تکواندوي ايران در بازيهاي المپيک 2008 پکن در پاسخ به اين سوال که آيا به بازيهاي همبستگي کشورهاي اسلامي در اندونزي ميرسد، يادآور شد: اين بازيها خرداد ماه 92 است و اگر قرار باشد که دو ماه استراحت کنم بدنم اُفت ميکند و عضلاتم تحليل ميرود. بعد از آن هم اگر بخواهم وارد اردوها شوم مدتي طول ميکشد تا به مرز آمادگي مطلوب برسم به همين خاطر رسيدنم به مسابقات اندونزي بعيد است.
وي در پاسخ به اين سوال که اين دو ماه استراحتش را از چه زماني شروع کرده است، ادامه داد: حدود دو هفته پيش بود که پزشکم اين مورد را تجويز کرد و بلافاصله بعد از آن از اردوها انصراف دادم و استراحت را شروع کردم.
خوشجمال فکري با اشاره به اينکه خيلي دوست داشت بتواند تيم ملي را در مسابقات کشورهاي اسلامي در اندونزي و مسابقات جهاني همراهي کند، گفت: کاملا آماده بودم که در اردوها شرکت کرده و به مسابقات اعزام شوم و از همه مهمتر اين که با دست پر به ايران باز گردم، اما آسيب ديدگي اجازه اين کار را نداد.
وي در مورد اين که آيا از اين آسيب ديدگي ناراحت است، افزود: اين آسيب ديدگي برايم خيلي سخت بود، ولي چيزي است که از دست يک ورزشکار خارج است به همين خاطر سعي کردهام با آن کنار بيايم تا بهتر شود.


