https://akharinnews.com/images/1402/11/06/IMG_9424.PNG

تاریخ انتشار: دوشنبه, 13 اسفند 1391 ساعت 19:25

جهانبازی، یاران قلعه نوعی را دوباره صدرنشین کرد

 

 

 

این دیدار که در دقایق پایانی جنجالی دنبال شد و در دقیقه 90 و در حالی که بازیکنان صبا معتقد بودند در جریان سانتر خسرو حیدری بازیکن استقلال بر روی هوا روی مدافع صبا خطا کرده، اما جهانبازی بر خلاف اعتقاد بازیکنان صبا یک پنالتی را به یاران قلعه نوعی هدیه کرد.

آخرین دیدار هفته بیست و هشتم لیگ برتر از ساعت 17:30 بین دو تیم استقلال و صبا در ورزشگاه صبای قم آغاز شد که بازی با نتیجه یک بر یک مساوی تمام شد.

ایمان رزاقی‌راد در دقیقه 28  از داخل محوطه شش قدم با یک ضربه برای صبا گلزنی کرد. رزاقی راد بعد از گلزنی مصدوم شد.

در دقیقه 90 آرش برهانی از روی نقطه پنالتی گل مساوی استقلال را زد تا آبی پوشان با این گل به صدر جدول برگردند.

استقلال در این دیدار جواد نکونام، فرزاد حاتمی و سیاوش اکبرپور را به دلیل محرومیت در اختیار نداشت.

یدالله‌ جهانبازی داور مسابقه به حامد لک و میلاد نوری، رامین رضاییان از صبای قم کارت زرد نشان داد.

سهراب بختیاری زاده در دقیقه 90+2 و بعد از گلزنی از صبا اخراج شد.

داور همچنین رضا کرمانشاهی از مربیان صبا را اخراج کرد.

4 دقیقه پایانی بازی با صبا جنجالی شد و بازیکنان صبا به پنالتی استقلال معترض بودند.

با این شکست استقلال صدر جدول را از دست داد و با با این مساوی استقلال 56 امتیازی شد و به صدر جدول بازگشت و صبای قم هم 36 امتیازی شد.

امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال قبل از بازی گفته بود مسابقه با صبا کلید قهرمانی است اما در هفته بیست و هشتم کلید قهرمانی از دست قلعه‌نویی و استقلال افتاد و صمد مرفاوی دوست صمیمی قلعه‌نویی صدر را از استقلال گرفت.

 

 

 

919 نمایش

نظر دادن